Film

Öldöklő szerelem /Unforgettable/

magyarul beszélő, amerikai thriller, 100 perc, 2017 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

24 szavazatból
Szerinted?
Nem könnyű elegánsan szakítani. Tessa (Katherine Heigl) még alig heverte ki, hogy véget ért a házassága, amikor volt férje eljegyzi új szerelmét (Rosario Dawson), és hazaviszi abba a házba, ahol valaha Tessával élt.
Az új nő azt hiszi, végre otthonára talált. Bízik benne, hogy maga mögött hagyhatja tragédiákkal terhes múltját, és csak a fényes jövő vár rá. Nem is sejti, hogy az valami egészen mást tartogat számára: az előző feleség bosszúját.
Tessa tönkre akar tenni mindent, amihez egykori szerelmének és az új nőnek köze van: nem tartja vissza sem józan ész, sem erkölcs. De még az sem, hogy a saját kislánya is ott él, ahova le akar sújtani.

Bemutató dátuma: 2017. április 20. (Forgalmazó: InterCom)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


szeptember 16. 22:26
Egyszer simán meg lehet nézni. Nem váltja meg a világot, de nem is olyan sz*r, mint azt előzőleg írják. A történettel már találkozhattunk itt-ott, a színészek viszont jók voltak. Katherine Heigl még ugyan jól hozta a megkattant, beteges ex-feleséget, aki nem tudja maga mögött hagyni a szakítást. Szép nő, nagyon jól állt neki ez a kimért, rideg karakter. Rosario Dawson szinte mindig gyönyörű, most is, én nem hasonlítgatnám Heigllel, mert mindketten csinosak, szépek. És ne feledkezzünk meg a kislányról sem, aki szintén jól hozta a karaktert, szintén szép kislányt választottak a szerepre. Túl nagy csavarokat/meglepetéseket nem kell várni egy ilyen filmtől. A helyszínek, zenék is tetszettek, valamint a magyar szinkronnal sem volt problémám.
6/10

szeptember 4. 00:24
Annyit még hozz`atennék hogy nagyon jól játtszotta a szerepet a pszichopata ex feleség .

szeptember 4. 00:23
Sztem jó volt .Tele feszültséggel és persze tanuls`agos film volt.

Összes hozzászólás