Oltári tévedések

Bakancslistához adom
Per tutta la vita / Former Marriages
16 éven aluliak számára nem ajánlott olasz vígjáték, 101 perc, 2021

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Négy pár, négy esküvő, a friss házasok boldogsága határtalan. Ám alig telik el egy kis idő a közös életükből, kiderül, hogy a házasságuk érvénytelen, mivel a pap, aki összeadta őket, valójában nem is pap, így jogilag ugyanott tart a kapcsolatuk, ahol a lagzit megelőzően. De vajon így, tudva, hogy semmi sem köti őket össze, továbbra is együtt képzelik el a közös jövőt, vagy ez egy remek alkalom arra, hogy elváljanak útjaik?
Bemutató dátuma: 2022. április 28. Forgalmazó: ADS Service Kft.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
krivan jún. 16. 23:18:36 9/10
“ Bármerre nézek: elhagyta, megcsalta, szétmentek. 10 év után, 20 év után, 3 gyerek után... Mert szerelmes lett. Mert meghízott. Mert már csak veszekedtek. - Hát mi folyik itt?”(She.hu)
Nagyon tetszett, a pontos végét ránk bízza.
Szép film, tipikus olasz, a szereplők viszont a szerephez képest öregek, főleg a nők (47-50 évesen jut eszükbe h gyerek?… ezt nem is értem).
Párocskáknak ajánlom egy vacsora után, hálószoba előtt.
1/10
Okoskata máj. 13. 10:38:17 1/10
Nagyon rossz film, egy blöff. Ráadásul minden szereplő egy 20 évvel fiatalabb karaktert játszik, ami nagyon zavaró. Ezt valamilyen jutalomjátékfélének szánhatta a rendező a csúnyán öregedő, Olaszországban nyilván ismert és közkedvelt színészeknek. Nyelvgyakorlásnak viszont jó lehet, mert ugyan nem tudok olaszul, de elég jól lehet érteni.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu