Ördögi csapda

Bakancslistához adom
Greta
16 éven aluliak számára nem ajánlott ír misztikus thriller, 98 perc, 2018

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

A fiatal Frances (Chloë Grace Moretz) és Erica (Maika Monroe) lakótársként élnek New Yorkban. Frances egy nap talál egy női táskát a metrón, és visszaviszi a tulajdonosának, egy idős hölgynek, Greta Hidegnek (Isabelle Huppert). Összebarátkoznak, majd Frances később megpróbál eltávolodni Gretától, de már későn. Ördögi csapdába kerül, amikor Greta elkábítja, fogságban tartja és kínozza a fiatal lányt.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
dandelion83 júl. 19. 18:42:30 6/10
Nem rossz film, de ennek ellenére annyira mégsem tudott lekötni.
7/10
pihes júl. 10. 14:39:15 7/10
Lételeme az embereknek a kellemetlenkedés, ha nem így, akkor úgy. Például amikor hétvégén, pihenőnapon fúrják vagy szögelik a falat. Ha panelban laksz ez csodálatos!
Érdekelt a film, szívesen megnéztem!

7/10

6/10
sexykex 2019 nov. 22. - 06:29:32 6/10
Szűzanyám! Az írek törik a magyart. Sőt, a Yorki magyarok is törik a magyart: mezeskalacs – röhej! Nagy vonalakban ennyi mulatság szorult a filmbe. A többit már láttuk máskor és máshol.
Nem azt mondom, hogy rossz ez a film, inkább azt, hogy ismerős: zaklatós, pszichopatás, ostoba némberes, okos ötletes, jobb későn, mint soha típusú. Sehogyan se fér buksi burámba, hogy két fiatal, miért ijed meg egy vénasszonytól és miért esik csapdába. Miért szeretik a rendezők azt a ritka madarat mutogatni, amelyik elengedett kormánnyal visít, ha szembe jön egy másik autó. Azt az embert, aki képtelen megvédeni magát egy gyengébbel szemben is. Várom a magyarázatokat.
furfang 2019 szept. 02. - 20:20:46
Amikor egy fiatal lány, aki nemrég költözött Manhattanbe, elveszett pénztárcáját visszajuttatja egy idős özvegy asszonynak, valószínűtleg barátság szövődik kettejük között. Hamarosan azonban a fiatal nő felfedezi, hogy hatalmas hazugságok csapdájába csalták és az idős asszony talán nem is az, akinek látszik.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu