Film

Óriásláb fia

/The Son of Bigfoot/
magyarul beszélő, belga-francia családi animációs film, 91 perc, 2017 6 éven aluliak számára nem ajánlott
  • eny
  • eny
  • eny
  • eny

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

  A kiskamasz Adam átlagos srácnak tűnik, bár az utóbbi időben elég fura dolgok történnek vele: a haja hihetetlenül gyorsan nő, a lába pedig olyan hatalmas, hogy a tornacsukájában sem fér el. A kalandvágyó fiú egy nap különös nyomot követve eljut az erdőbe, ahol a legendás csupaszőr, csupaszív Óriáslábbal is találkozik - akiről történetesen az is kiderül, hogy az édesapja.
  Adam először kétségbe esik, de aztán rájön, neki is szuperképességei vannak, és nemhogy hihetetlenül gyorsan fut, de még az állatok nyelvén is tud beszélni. Ám a családi boldogságot hamar megzavarja az Óriásláb nyomában járó gonosz tudósok felbukkanása. Most Adamen a sor, hogy újdonsült barátaival összefogva megmentse bajba jutott apukáját.

  Bemutató dátuma: 2017. szeptember 7. (Forgalmazó: Freeman Film)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  január 3. 11:40
  Egy kis pontosítás az előző hozzászóláshoz:
  SPOILER
  Nem megszökik az erdőbe, hanem megkeresi az apját. Nem varázsolni tud a jetiapu, hanem \"csak\" gyógyítani.
  SPOILER VÉGE
  A többi igaz, de szerintem átlagos, szerethető rajzfilm. 7/10

  2017. december 26. 22:55
  Ez 8 pontos? Na ne vicceljetek. Az előzetes alapján sokkal többet vártam... SPOILER!
  Szerencsétlen nyomi, akit terrorizálnak a suliban (hű, ilyen se volt még, csak ezerszer), aztán 1 nap alatt hirtelen megnő a lába 5 méretet és rájön, hogy visszanő a haja. És ennyi, kb. nulla reakció az egészre.
  Aztán összebarátkozik egy csajjal, akit a Terabithiás filmből másoltak ki egy az egyben, de többet nem látjuk a film végéig. Ok.
  Megszökik az erdőbe, felbukkan jetiapu, aki nemcsak nagyláb, de még hű de humoros is, szupergyorsan fut, beszél az állatok nyelvén és varázsolni is tud. Aha. Akkor már növeszthetett volna szivárványszínű szárnyakat is.
  Idétlen, beszélő állatok, az elmúlt 15 év animációs filmjeiből összeollózott szereplők és jelenetek... pl. Túl a sövényen...
  Csúnya, gonosz tudósok, akik jetiaput üldözik és nem rettennek vissza sem emberrablástól, sem gyilkosságtól, sem gyermekbántalmazástól.
  Az egyik pillanatban halálosan komoly és drámai akar lenni, a következőben olyan gyerekes és idétlen, hogy az már fáj.
  Feltétlenül kellettek az erdőbe a sablon-állatok mellé a sablon-vadászok, a tipikus ...

  Összes hozzászólás