Összetört Szívek Galériája

Bakancslistához adom
The Broken Hearts Gallery
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai-kanadai romantikus vígjáték , 109 perc, 2020

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Mi lenne, ha minden kapcsolatunkból, amiben valaha benne voltunk, megtartanánk egy emléktárgyat? A film főszereplője a húszas éveiben járó, mindig egyedi Lucy, aki művészeti asszisztensként dolgozik egy New York-i galériában, és nem mellesleg notórius gyűjtögető, aki képtelen megválni a tárgyaktól. Miután legutóbbi barátja dobja, Lucy létrehozza az "Összetört Szívek Galériáját", ahol a szakítás után otthagyott tárgyak otthonra lelhetnek. Idővel a galéria híre terjedni kezd, és egy egész mozgalom nő ki belőle, inspirációt nyújtva minden romantikus lélek, köztük Lucy számára is.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
dandelion83 2021 dec. 05. - 10:20:56 7/10
Cuki, könnyed, romantikus alkotás. Külön öröm volt, hogy a főszereplők nem modell kinézetűek voltak, így sokkal jobban elhittem nekik az egészet. A műfaj kedvelőinek egyszer mindenképpen nézhető.
7/10
faguri 2021 febr. 03. - 17:39:18 7/10
Aranyos kis film, remek beszólásokkal. Érdemes online nézni, hogy egy-egy poént vissza lehessen pörgetni. A vége - nekem- csöpögős, de ez a műfaj ilyen.