Összezárva

Bakancslistához adom
The Honeymoon Phase
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai sci-fi, horror, thriller, 89 perc, 2019

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

A párkapcsolati és anyagi gondokkal küzdő fiatal szerelmesek, Tom és Eve hazudnak a kapcsolatukról, hogy bekerüljenek egy tudományos kísérletbe, a Millennium Projektbe. Az 50 000 dolláros fődíj reményében beköltöznek a kutatóintézet futurisztikus okosotthonába, ahol elszigetelten kell eltölteniük 30 napot, és közben kutatók elemzik a viselkedésüket, hogy kiderítsék, miért múlik el a párok között a szerelem. A napok múlásával Eve erőszakossá válik és az őrület bugyraiba csúszik, mert elkezdi megkérdőjelezni, hogy szerelme valóban az a férfi-e, akinek ő eddig hitte. A kapcsolati bizalom természetét boncolgató paranoid sci-fi thriller ötvözi az Alkonyat klasszicitását és a Fekete Tükör iszonyatát, és nyugtalanító választ ad arra a kérdésre, hogy „Mennyire lehet valakit igazán megismerni?”.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
GalliLea 2021 ápr. 05. - 15:12:43 1/10
Nekem nem tetszett, mert nem arról szólt a film, ami az eredeti téma volt. Az eredeti téma az érdekes lett volna számomra, ami elvileg arról szólt volna, hogy ki akarták deríteni, hogy a kezdeti fellángolás mitől múlik el a párok között, és ezt egy 1 hónapos összezárás keretében kísérletileg megvizsgálni. De amit csináltak belőle, az valami teljesen másról szólt, és ez közel sem volt annyira érdekes így.

Kiderült, hoyg klónozzák az embereket, és valójában nem is a párjukkal voltak összezárva. Erre jött rá a főszereplő lány, és ekkor megpróbálta kinyírni a vele összezárt klónt.