Film

Power Rangers

magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 124 perc, 2017 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
  • eny
  • eny
  • eny

Értékelés:

51 szavazatból
Szerinted?

  Jason, Kimberly, Bill, Trini és Zack, öt átlagos tinédzser, akiket hétköznapi dolgok foglalkoztatnak. Alig ismerik egymást, ám a sorsuk végzetszerűen összefonódik. Egy nap tiltott területre tévednek, ahol különleges erővel rendelkező érmékre bukkannak. Olyan természetfeletti képességekre tesznek szert, amiről álmodni sem mertek: egyik pillanatról a másikra szuperhősökké válnak.
  Miközben az öt fiatal harcos mentoruk, Zordon (Bryan Cranston) segítségével azt tanulja, hogyan tartsa kordában a bennük lakozó erőt, a végtelenül kegyetlen Rita Repulsa (Elizabeth Banks) csatlósaival feltűnik a színen: el akarják pusztítani Angel Grove városát. A srácoknak össze kell fogniuk, hogy mint a Power Rangers légiója, együtt nézzenek szembe a világuralomra törő gonosz hatalommal.

  Bemutató dátuma: 2017. április 6. (Forgalmazó: Freeman Film)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  2017. augusztus 14. 20:35
  Régen is gagyinak tartottam ezt a filmet, a bugyuta jelmezekkel és történettel. Most sem sokkal jobb a helyzet. Bár a technika fejlődésének hála az effektek már jók, de a többi dolog ugyan olyan szánalmas gagyi maradt mint a kilencvenes években volt.

  3/10. Hatalmas jóindulattal.
  Remélem nem pocsékolják tovább rá a dollármilliókat. Adják inkább nekem. Lehet jobbat hozok össze.

  2017. augusztus 12. 11:34
  Gyermekként néztem a sorozatot német csatornán.
  Nem volt ez a film annyira szörnyű, de hosszúsága ellenére kihagyták belőle hogy úgy alakulnak át, hogy valami mozdulatsort mutatnak be.

  Kár. Elég nagy védjegye volt az a sorozatnak.
  Néhány belőlük:
  https://www.youtube.com/watch?v=1rUO9opvoQs

  Bár gondolom lesz ennek még folytatása.

  2017. augusztus 10. 23:29
  Eddig az Amerika Kapitány tél katonája volt nálam a legrosszabb film , de most már át vette ez a valami az első helyet nálam....

  Összes hozzászólás