Film

Ragadozó városok

/Mortal Engines/
új-zélandi-amerikai akciófilm, fantasy, sci-fi, 2018 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
    • mb
    • mb
    • mb
    • f
    • eny

Évezredekkel azután, hogy a civilizációt elpusztította egy kataklizmikus esemény, az emberiség alkalmazkodott a körülményekhez, és új életmódot fejlesztett ki. Hatalmas mozgó városok róják a föld felszínét, és könyörtelenül vadásznak a kisebb városokra. Tom Natsworthy, aki a mozgó London város egyik alsó soráról származik, találkozik a veszélyes szökevénnyel, Hester Shaw-val, és kisvártatva a saját életéért kell küzdenie...
A két ellenlábas, akiknek sosem kellett volna találkozniuk, váratlanul szövetségre lép, hogy megváltoztassa a jövő alakulását...


Bemutató dátuma: 2018. december 27. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)

Stáblista:

Kapcsolódó cikkek:


Vélemény:

december 11. 20:46:03
december 11. 20:46:03

Miert nem lehet pontozni? Egy hetest megerne nalam.

december 11. 20:45:22
december 11. 20:45:22

Tegnap neztuk moziban, sajnos csak 2D-ben (latvanyfilm, 3D-ben kellett volna neznunk). Nem mondom hogy a mufaj legjobb filmje, mert nem az, de egyszer abszolute nezheto szerintem. Amolyan "Csillagok Haboruja - Lanctalpas Verzio" :-)

június 07. 15:33:33
június 07. 15:33:33

Milyen szó az, hogy "producerálja"?!?
:D

március 01. 12:17:30
március 01. 12:17:30

A Gyûrûk Ura-trilógia és A hobbit-filmek rendezõje írja és producerálja a Ragadozó városokat, melynek itt az elsõ magyar elõzetese.

Philip Reeve regényíró 2001-ben megjelent Ragadozó városok (Mortal Engines) címû sci-fijét fogja feldolgozni az azonos címû mozifilm, amelyet A Gyûrûk Ura: A király visszatérért három Oscart bezsebelõ Peter Jackson készít. A forgatókönyvet vele közösen Philippa Boyens és Fran Walsh dolgozta ki.

A Jackson által rendezett 2005-ös King Kong vizuális effektjeiért Oscar-díjjal kitüntetett Christian Rivers elsõ rendezéseként készülõ Ragadozó városok a távoli jövõben játszódik, ahol a Föld városai mobilizálttá váltak és gigantikus mozgó szörnyekként járják a világot. A bolygó maradék erõforrásaira vadászó és gyakorta egymással is összecsapó monstrumok közül is kiemelkedik London, amelyet már az adaptáció néhány napja megjelent teaser trailerének magyar nyelvû változatában is láthatunk.

A mások mellett Hugo Weaving, Stephen Lang, Robbie Sheehan, Ronan Raftery és Hera Hilmar alkotta szereplõgárdával készülõ Ragadozó városok karácsonykor kerül a magyar mozikba.

Official Teaser Trailer (Universal Pictures) HD - http://www.youtube.com/watch?v=nPeQ_24KnbU

magyar nyelvû elõzetes - http://www.youtube.com/watch?v=nl8QIfjCZnA

Bemutató dátuma: 2018. december 27.

Színházi előadások az ünnepekre Budapesten
Színházi előadások az ünnepekre Budapesten

2018. december 25 -31. közötti időszakból válogattunk.

Jegyvásárlás