Film

Renegátok /Renegades/

magyarul beszélő, francia-német akcióthriller, 106 perc, 2017 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Egy csapat haditengerészeti elit kommandóst a háború sújtotta Európába küldenek, akik egy tó fenekén egy több száz millió dollárt érő kincset lelnek. Azért, hogy a helyieknek segítsenek és az arany visszajuthasson jogos tulajdonosához, kitervelnek egy rablást. Egy szerencsétlen véletlen során az ellenség azonban felfigyel rájuk, így csak 10 órájuk marad arra, hogy végrehajtsák küldetésüket.

Bemutató dátuma: 2017. szeptember 7. (Forgalmazó: Big Bang Media)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


október 29. 09:59
Ha mindig egy korábbi filmhez hasonlítgatunk egy filmet ha mércét állítunk fel egy másikhoz, (melyhez mint Kelly Hősei egyébként meg köze nincs de én egy percig se éreztem benne hasonlatot hozzá), és nem is fogjuk értelmezni a film saját mondani valóját ha egy másik filmhez hasonlítgatjuk. A filmtől természetesen vannak jobb filmek is, de nem kezdeném felsorolni azokat ebben a műfajban, de manapság kevés a hasonló akció film, az akció az akció trhiller ma kiszorulóban van, ráadásul sokkal rosszabbakat pontoznak túl, vagy fikáznak le, tőlem azért kapta most ez, azt a pontot, amit kapott. Egyszer nézhetős, de köszönnöm a film készítőinek mert az a 106 perc amit ez a film nyújtott engem most lekötött ép úgy mint anno a kelly hősei első nézésre, az előző hozzá szóló ha már ő hozzá hasonlítgatta.

szeptember 11. 20:11
Mivel a sztori eléggé a Kelly Hőseire hajaz, semmi képen nem eredeti ötlet. Amivel még nincs is baj, de súlytalan az egész. Van benne akció, jó poénok, de pl. amíg a kelly Hőseiben egytől egyig olyan karakterek vannak, akik önmagukban is megérnek egy misét, itt teljesen uncsik a szereplők. És ez kihat a filmre.
Mondom, nem rossz a film, alapból nézhető, szórakoztató, de semmi maradandó élményt nem ad, szóval csodálkoznék, ha ezt bármikor is önszántamból meg akarnám újra nézni.

7/10

január 15. 12:17
Luc Besson és Richard Wenk urak fejéből pattant ki a Renegátok egyszerű, de talán annál nagyszerűbb története. A francia író-rendezőt nem kell bemutatni, olyan akciófilmekkel jelentkezett az elmúlt időszakban, mint a Taxi sorozat, a Szállító sorozat, Az ötödik elem, vagy éppen legutóbb az Elrabolva sorozat, így valószínűleg ez alkalommal sem adta alább. Wenk A mestergyilkoson, A feláldozhatók 2. részén, illetve a Védelmező c. művön is dolgozott, de a kifejezetten jól sikerült akciófilm, a Jack Reacher filmen is közreműködött. A rendezést pedig az a Steven Quale vezényelte, aki James Cameron-tól leshette el a szakmát. A Titanicon és az Avataron is dolgoztak együtt, így pedig elkerülhetetlen volt, hogy Quale is a rendezésre adja a fejét.

A történet szerint a délszláv háború idején járunk 1995-ben, egy tengerészgyalogos egységgel a középpontban, aminek tagjai olyan információ birtokába jutnak, amelyet nem hagyhatnak szó nélkül. Megtudják, hogy Bosznia-Hercegovina egyik tavában értékes kincs bújik meg a víz alatt, s úgy döntenek, hogy megszerzik a zsákmányt, ám nem várt ellenállásba ütköznek.

A ...

Összes hozzászólás