Respect

Bakancslistához adom
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai zenés dráma, életrajzi film, 145 perc, 2021

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Aretha Franklin kislányként apja templomának kórusában énekelt, évekkel később pedig már világszerte ünnepelt sztárként tündökölt. A RESPECT lenyűgöző igaz történet a zene egyik emblematikus alakjáról, útjáról, egyéni hangjának kereséséről, főszerepben az Oscar-díjas Jennifer Hudsonnal és az Oscar-díjas Forest Whitakerrel.
Bemutató dátuma: 2021. augusztus 12. Forgalmazó: Fórum Hungary

Stáblista:

Szereplők

C. L. Franklin
John Hammond
Cecil Franklin
Ted White
Aretha Franklin
Jerry Wexler
Dr. James Cleveland
Barbara Franklin
Dinah Washington
Roger Hawkins

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
bmv aug. 18. 19:36:03 8/10
Az életrajzi történet meglehetősen nagy ugrásokkal építkezik,a részletekbe nem igazán megy bele. Aki valami nagy katarzisra számít csalódhat,de a látvány és a zene kárpótol mindenért. Jennifer Hudson színészileg,zeneileg méltó tolmácsolója Aretha Franklin munkásságának. (Ahogy máshol olvastam,A.F. maga választotta ki a szerepre.) Fantasztikus énektudása, a kiváló zene meghozza az élményt,amiért érdemes a filmet megnézni.
9/10
P@nni aug. 16. 19:50:49 9/10
Nekem nagyon tetszett, bár eddig nem rajongtam túlságosan AF stílusáért. :) De ebben sok nagyon jó zene volt. :) Jennifer Hudson nagyon nagyot alakít benne, ahogy a többiek is. :) Sírtam sokszor, libabőr is volt sokszor. :) Jó volt látni az összehangolódást a zenészekkel... :) Nagy alakítások, jó zene, csodás ruhák, ékszerek.... :) Javaslom a megnézését. :)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu