Ribanc, de jó értelemben

Bakancslistához adom
Slut In A Good Way
15 éven aluliak számára nem ajánlott film, 90 perc, 2018

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Charlotte boldog a jóképű barátjával. De egy intim pillanatban a párja elárulja, hogy valójában homoszexuális. Charlotte összetörik, romokban hever. A legjobb barátaival _ a pimasz Megannel és a békésebb Aube-vel _ próbálja elterelni figyelmét a kudarcról. Bár Charlotte-nak még mindig össze van törve a szíve, elkezd flörtölni, majd alkalmi szexbe bonyolódik néhány új munkatársával. Kezdetben tetszik neki az újfajta szabadság. Ám mások körülötte másként éreznek, és elkezdik bemocskolni a nevét.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
sexykex 2020 márc. 31. - 17:24:57 4/10
Összevissza olvasok mindent. Igaz, hogy némileg vak vagyok, de azért hozzákölteni semmit sem kellene ezekhez az elfusizott Portos szövegekhez. Nézem a filmet és csodálkozok, hogy a finnek franciául beszélnek. Sok időm nincs, mert ezek a finn lányok rengeteget beszélnek franciául, alig győzöm olvasni a fordítást. Alig telt el két nap, máris rájöttem, hogy ez nem finn film, hanem csak film. Mindenféle magyar, francia és angol címmel. Charlotte franciául még csak szórakozik, angolul már kurválkodik is. Nagyon nehéz volt kideríteni, hogy a kanadai Sophie Lorain rendezte és a műve hazájában kapott néhány jelölést és egy filmdíjat is.
A legtöbb filmnek van némi tanulsága számomra. Ha például el kell dönteni valakiről, hogy mennyire buzi az illető, akkor megkérem Charlotte-ot feküdjön le vele. Ha teljes a siker, akkor még a nők is reménykedhetnek. Charlotte ugyanis megdöntött minden rekordot jó értelmű ribancság terén. Hangsúlyoznám, hogy a fiúk kifejezett szerencséjére. Ha ugyanis nem lennének ilyen lányok, akkor hempereghetnének egymással. Igaz, hogy végül mégiscsak Charlotte lenne a döntőbíró – ha szépen megkérem. Hoppá, hoppá! Még egy pillanat! Azt is megtudtam, hogy a 10 dolcsis órabér képes teljesen kiakasztani az embert. Figyelembe véve a CAD- HUF árfolyamot és a nyugdíjamat, én szívesen kisegíteném ezt a céget óránként 2300 rozzant forintért. Ja! És Charlotte is bevehetne a csapatba, ha szépen megkér.
ABG 2019 máj. 12. - 10:16:56