Film

Robin Hood

amerikai akciófilm, kalandfilm, 116 perc, 2018 16 éven aluliak számára nem ajánlott
    • eny
    • mb

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?
PORT.hu: 3/10

Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Azt hiszed, ismered őt, de nem is tévedhetnél nagyobbat. Robin of Loxley és egy mór harcos szilaj története ölt testet ebben a vakmerő és vagány históriában...
A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a Nottingham-i seriff a szent háború ürügyén alatt teljesen kisemmizte alattvalóit. Robin és mór barátja, Little John (Jamie Foxx) az ártatlanok védelmében egy merész tervet eszel ki: ellopják a kincstár aranyát, és megdöntik a seriff uralmát.
Robin kemény harcossá képezi ki magát John segítségével, majd álruhát ölt, és úgy fosztogatja a gazdagokat, és osztja szét az aranyat a szegények között. A népben remény ébred a titokzatos tolvaj láttán. De vajon a féktelen csuklyás nyilai elég gyorsak lesznek ahhoz, hogy egy hadseregnyi katonát legyőzzenek? Robin Hood legendája még csak most kezdődik…

A nagyrészt Budapesten forgatott ROBIN HOOD címszereplőjét a Kingsman-filmek sztárja, Taron Egerton kelti életre, mesterét Jamie Foxx, szerelmét pedig Eve Hewson (Kémek hídja) játssza. A további szerepekben A szürke ötven árnyalatából Jamie Dornan, és a Zsivány egyesből Ben Mendelsohn is feltűnik.

Bemutató dátuma: 2018. december 6. (Forgalmazó: Freeman Film)

Stáblista:

Kapcsolódó cikkek:


Vélemény:

szavazat: 7/10 december 14. 23:50:12
december 14. 23:50:12

Nem rossz, de nem akkora durranás mint amire számítottam a trailer miatt.
Kivéve ha lesz második része...

szavazat: 7/10 december 08. 15:30:21
december 08. 15:30:21

Ha valaki nem ragaszkodik hozzá, hogy korhű Robin Hood filmet nézzen, csak egy szórakoztató filmet keres tizenéves fiúgyerekekkel akkor teljesen rendben van.

Színházi előadások az ünnepekre Budapesten
Színházi előadások az ünnepekre Budapesten

2018. december 25 -31. közötti időszakból válogattunk.

Jegyvásárlás