Rosamunde Pilcher - Pralinen zum Frühstück

Bakancslistához adom
német romantikus dráma, 90 perc, 2019

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Annabelle Rosewood számára a hobbija a foglalkozása. A reptereken árverezésen megszerzi az elkallódott, elhagyott poggyászokat, és később azokat a saját tévéműsorában kinyittatja és a hozzá kapcsolható történetet el is mondja a nézőknek.

Nem várt módon egy különös, szokatlan bőrönd kerül Annabelle adásába. Annak felnyitásakor egyéni, divattervezői ruhadarabok, értékes ékszerek kerülnek elő.

Olyan dolgok, amik általában nem szoktak csak úgy, bőröndben hagyva, elkallódni. Viszont a tulajdonosa csak-csak nem jelentkezik, és éppen ezért Annabelle önhatalmúlag nyomozni kezd annak tulajdonosa után. A keresésében támogatja a magát divatszakértőnek nevező Elsa.

Egy arra utaló nyom, hogy a koffer valószínű az elhunyt írónőé, Elizabeth Marlowe-é lehetett, a két hölgyet elvezeti Thomashoz, egy emberkerülő íróhoz. A férfi Elizabeth Marlowe dédunokája, és visszavonultan Cornwall tengerparti részén él. Annabelle-t szinte azonnal elbűvöli a férfi, de amint megtudja, hogy Thomas szilárd párkapcsolatban él, meggondolja magát, marad az eredeti szándékánál, azaz szingli marad

Maga a bőrönd története is eléggé bonyolultnak tűnik. Egyszerre csak felbukkan egy idegen, aki a poggyászt el akarja lopni. Ebben vajon szerepe van-e annak a titokzatos idegenvezető hölgynek is, akit úgy tűnik, a környéken senki sem ismer?

Most pedig a különc matematikus, Henry segíti Annabelle-t és Elsát tovább a keresésben. Ez elvezeti őket egészen egy vállalkozóig, Waldenig. Nos, ez az ismert csokoládégyáros egészen jól emlékszik még azokra az eseményekre, amelyek 40 évvel ezelőtt Elizabeth Marlowe írónő körül zajlottak. Mindenesetre Annabelle elég gyorsan kételkedni kezd a gyártulajdonos szavahihetőségében.

Meg van győződve, hogy a poggyász titkát csak akkor tudják igazán megfejteni, ha Thomas hajlandó lenne átugrani a saját árnyékát és számot vetni a múltjával.

Stáblista:

Szereplők

Thomas Fritzgerald
Walden Fritzgerald
Henry Osborne

Hozzászólások

Szerinted?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu