Film

Rossz anyák /Bad Moms/

magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 100 perc, 2016 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

224 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

"Kell egy kis áramszünet időnként mindenkinek..."
Anyának lenni nem könnyű feladat. Amynek (Mila Kunis) látszólag tökéletes az élete, csodás otthonában éldegél a férjével, két eminens gyerekével, gyönyörűen néz ki, és a munkahelyén is folyamatosan helyt áll. De egy nap eljön az a pillanat, amikor besokall a napi rutintól, a ráháruló feladatoktól és a szülői munkaközösségben tevékenykedő, túlbuzgó anyáktól.
Két hasonlóan túlstresszelt anyatársával (Kristen Bell, Kathryn Hahn) úgy döntenek, kimenőt adnak maguknak, és vad tivornyázásba kezdenek. Csak egy dolog számít: hogy jól érezzék magukat. Visszatér a régi koleszos csajbulik ideje nagy ivászatokkal, kalóriadús kajálásokkal, hajnalig tartó dumálásokkal. Az iskola makulátlan szülői (Christina Applegate, Jada Pinkett Smith) azonban görbe szemmel nézik a lázadást, és keresztes hadjáratot hirdetnek "felelőtlen" társaik ellen - ám a szabadelvű anyatriót nem kell félteni.

Bemutató dátuma: 2016. augusztus 11. (Forgalmazó: Freeman Film)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


november 19. 16:50
Sokáig halogattam a megnézését, mert ki nem állhatom a buta hollywoodi filmeket, amiben menőnek állítják be a defekteket. Szerencsére nem erről volt szó, de nagyon a határon mozgott a dolog. Egyszer azért nézhető, még 1-2 poén is van benne.

november 11. 23:20
Jó kis vígjáték, kicsit szaporítom a pozitív hozzászólók sorát. Ez a film nagyjából minden olyan helyzetről szól, amikor az ember besokall a maximalizmussal, és boldogan belezuhan a saját esendőségébe. Fiataloknak biztosan nem kell magyarázni a túlnyomás miatti gőz eme kieresztését. Akinek nem jött le a lényeg, az bontson ki egy üveg bort, és érezze jól magát egy olyan filmmel, amit igazán szeret.

október 5. 18:59
Néhány embernek micsoda igényei vanna... :D Tök jó film. Ez egy vicces limonádé, könnyed vígjáték.... Egy fárasztó nap után beül az ember a tévé elé egy pohár borral a kezében, és jókat röhög. Ennyi. Se több, se kevesebb.
Nem erkölcstelen, nem gonosz stb, nem is tudom miket írtatok. Ez csak egy laza vígjáték, nem anyasági tanácsokat adnak a nőknek.... Ez csak egy film.

Összes hozzászólás