Film

Sárkányvarázs

/The Dragon Spell/
magyarul beszélő, ukrán családi animációs film, 85 perc, 2016 6 éven aluliak számára nem ajánlott
  • eny
  • eny

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

  Tímár Misi mindig is arról álmodozott, hogy egy nap olyan bátor sárkányvadász legyen, mint édesapja. Amikor megtudja, hogy egy sárkány elszabadult a varázsvilágban, és a faluja veszélyben van, elhatározza, hogy Ő maga néz szembe a tűzokádó fenevaddal. Kalandos útja során új barátokra lel, akik segítik a nem mindennapi küldetésben.

  Bemutató dátuma: 2017. május 25. (Forgalmazó: ADS Service Kft.)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  2017. december 20. 20:35
  Olyan volt mint egy népmese. :) A sztori nem volt túlbonyolítva. Egyszerű, gyerekeknek kimondottan megfelelő történetvezetéssel. Talán a karakterek kidolgozása nem volt teljesen megfelelő. A legjobban kidolgozott, s emiatt talán a legjobban szerethető hős az állandóan varázsolgató, állandóan bizonyítási kényszerben szenvedő kis denevér volt. Állandó bénázása, humort, és sokszor lökést adnak a sztorinak, ami néha néha nagyon belassul. A zenét ügyesen dolgozták ki, s a képi világ is bejött.

  2017. május 26. 11:04
  :D

  2017. május 26. 10:25
  Ukrán film sem hiszem, hogy túl sok volt eddig a Cinema City-kben (már ha egyáltalán volt). Az áprilisi román film (6,9 a Richter-skálán) után újabb kelet-európai alkotás! Bár ez a film nyilván nem nekem készült, de ha jönnek még hasonló országok filmjei, mindenképp megnézem őket; csak így tovább, Cinema City!

  Összes hozzászólás