Film

Sokkal több mint testőr /The Hitman's Bodyguard/

magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték, 118 perc, 2017 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

60 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Nem könnyű a testőrök sorsa. Pláne, ha egy folyton rinyáló gyilkost kell pátyolgatniuk. A profi védelmi ügynököt (Ryan Reynolds) egy nap szokatlan küldetéssel bízzák meg: halálos ellenségét, a világ egyik leghírhedtebb és legkeresettebb bérgyilkosát (Samuel L. Jackson) kell az oltalmazó szárnyai alá vennie. Bár eddig a stukker másik végéről szagolták a puskaport, az eltökélt testőrnek és a stiklikben járatos gengszternek ezúttal össze kell fognia, hogy - lehetőleg élve - eljussanak a hágai bíróságra.
A helyzetük elég meredek, a fél gengsztervilág a nyomukban jár, egy könyörtelen kelet-európai diktátor (Gary Oldman) is a fejükre vadászik, és ha mindez nem lenne elég, még a bérgyilkos hírhedt felesége (Salma Hayek) is feltűnik a színen. Ráadásul a robbanásokkal, autósüldözésekkel kikövezett véres európai "vakáción" a két fickónak egymás idiotizmusát is el kell viselnie... de persze a szakmájában legjobb testőrön és lökött védencén nem olyan egyszerű kifogni.

Bemutató dátuma: 2017. augusztus 24. (Forgalmazó: Freeman Film)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


november 11. 23:40
Nem kötött le túlságosan, de egynek elmegy. Mondjuk jobb poénokra számítottam.

november 7. 11:59
Nekem nem jött be. Én nem éreztem, hogy működne a kémia a két főszereplő között, nagyon erőltetett a dolog. Ja,és a köcsögözés nem vicces ! 5/10.

október 1. 19:10
Akcióban élvezetes, humorban végig ébren tart, Hayek ízlések és pofonok kérdése ebben a filmben, nekem inkább pofon volt az "annyira őrült, hogy már fáj"m azaz fájt.
A két főszaki bőven ellensúlyozta szerencsére.
De hogy az alaptörténet már megint az aktuális főgonoszra épüljön, ugye hajdan voltak a szovjetek, aztán irakiak, jugók, ... most megint az oroszok. Szóval ez elbaltázottul politikai PR és nagyon bugyuta.
Most névleg belorusszok (pár évtizede volt szerencsém ott járni), de persze minden megjelenésük oroszt idézett, szóval ez gyenge.
És hogy a főgonosz egész falut lő/lövet le, ezt utoljára a komcsik csinálták, na meg persze a szuper demokrata amcsik Vietnamban - de ott nagy tételben kézzel is meg napalmmal is. Na meg a filmkészítő vállalat tulajdonosi köréhez tartozó érdekeltséget se felejtsek ki, az a nagy olajvállalat, aki Nigériában egész törzset mérgezett le, mert nem szerették volna az olajfeltárást ősi területeiken.
Persze ezek bagatell tételek ahhoz a tényhez képest, hogy Belorussziában ilyen eset nyomokban sem fordult elő a kommunizmus utáni történelemben.
Ezen felül végig kunc...

Összes hozzászólás