Film

Sötét erdő /The Forest/

amerikai horror, 2016 15 éven aluliak számára nem ajánlott
  • eny
  • eny

Értékelés:

30 szavazatból
Szerinted?

  A Japánban található aokigaharai erdőt az Öngyilkosok erdejének is nevezik, mert sokan azért mennek oda, hogy véget vessenek az életüknek. Sara, a fiatal amerikai nő azért utazik oda, hogy megkeresse a titokzatos módon eltűnt ikertestvérét. Bár mindenki óvatosságra inti, letér az útról, és az erdő mélyére merészkedik, azt remélve, hogy ott választ kap húga sorsát illetően. Az erdő mélyén azonban dühös és meggyötört lelkek kísértenek, és mindenkit levadásznak, aki keresztezi az útjukat.

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  • 2016. november 18.: Horrorisztikus hétvége! Mikor borzongjon az ember, ha nem a hét legnyugodtabb napjain, és egyformán...

  Vélemény:


  2017. szeptember 21. 22:39
  K`ar hogy igy a végét elcseszték .Pedig az eleje még tetszett is meg a sztori sem volt rossz .Bement az erdőbe és végén a testvére menekül ki .Eléggé értelmentlenül lett vége .

  2017. január 3. 00:52
  Vannak olyan filmek amik annyira fosak hogy már jók ,ez nem az..10/4.A hibáiba nem mennék bele volt bőven.

  2016. december 28. 14:29
  jaj, de kár volt időt pazarolni erre!!!! hát ez mi volt? Percenként sírógörcsöt kapott a szereplőnk és rohan a semmibe. Hihető jelent volt, hogy a koromsötét erdőben futva menekül. Egyszer naplemente után, de még világos ég alatt próbáljatok erdőben futni. Öt méter után az egyik fa arcon nyal az erdőre boruló sötétség miatt. Ez meg a filmben, mint egy gyalogkakukk, tehát ebből az következik, hogy a filmbeli erdő még sem volt olyan sötét, mint a címe. Szerintem inkább egy tájfutós sportfilmet vagy survivor dokufilmet kellett volna csinálni vele.

  Összes hozzászólás