Spaceboy - Az űrfiú

Bakancslistához adom
SpaceBoy
7 éven aluliak számára nem ajánlott belga családi kalandfilm, 100 perc, 2021

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

1986-ban járunk, az űr meghódítása egyre inkább teret nyer. Amikor új városba érkezik édesapjával a 11 éves, álmodozó és kiemelkedően tehetséges Jim, részt kell vennie új iskolatársával, Emmával egy fiatal kutatóknak szánt versenyen. Jim meggyőzi őt, hogy építsenek titokban egy igazi hőlégballont. Jim – követve apja álmát, hogy kijusson az űrbe – egy olyan kalandba viszi bele Emmát, amely közelebb hozza őket egymáshoz.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
sexykex 2022 máj. 02. - 11:35:22 7/10
Állítólag egyszer kivittek a moziból, mert annyira üvöltöttem, hogy veszélybe sodortam az előadást. Vagy megijedtem, vagy már akkor sem bírtam az ócska mesefilmeket. Hozzám közelebb állt Brumi, mint Méhes György, a Grimm fivérek vagy Andersen horrorokkal és fájdalmakkal teli mesevilága. Ez Az űrfiú sem vidám mese, de legalább mai életünkből vett példákkal próbálja szívünket fájdítani, és többé-kevésbé sikerül is neki.
6/10
Böhöm 2021 dec. 28. - 16:05:18 6/10
Egy családi, szombat délutáni mese az elengedésről, elválásról. Élvezhető mindenkinek, csak gyerekfilmnek kicsit komoly, a komoly mondanivalóhoz meg kicsit gyerekfilm. A zenei rendező viszont eléggé egyedit hozott össze. Összességében kávéval nézhető.