Szárnyalj!

Bakancslistához adom
Goldbeak
6 éven aluliak számára nem ajánlott kínai animációs vígjáték, 2023

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Mit csinál egy csirke, ha sast lát? Elbújik? Betojik? Futásnak ered? Ennek a filmnek a főszereplője, a buzgó kiscsibe, a jó kedvű, kalandvágyó rosszcsont kitárja a szárnyát és magához öleli a ragadozót. Igaz, az a sas, akit ő ismer, vele lakik a baromfiudvarban. Nem repül, nem ragadoz, nem vijjog: elvegyül a csibék között – azt sem tudja magáról, hogy neki inkább egy sziklaszirten kellene fészkelnie. Az ijedős sasfióka és a vagány csibesrác barátsága persze átmeneti: a sasnak előbb-utóbb rá kell jönnie, hogy valami nem stimmel vele, össze kell szednie a bátorságát, és neki kell vágnia egy hosszú vándorútnak, hogy rátaláljon a saját fészkére. És ha van egy kis mázlija, jó haverja, a bátor kiscsirke is vele tart, és megvédi, ha bajba kerül.
Színes, pörgős, ötlettel teli animációs vígjáték egy valószínűtlen barátságról a Kung Fu Panda 3 és a Shrek a vége, fuss el véle alkotójától.
Bemutató dátuma: 2023. november 2. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
RigbyTheMad nov. 26. 01:20:27 10/10
Nagyon nehéz olyan animációt csinálni, ami megfogja a felnőtteket is. (de az a jó, hogy azért évente 1-2 azért akad) És ez az animáció nagyon jó lett. Igazi rendes történettel, és csavarokkal. Persze, hogy nem tetszik a magyaroknak, mert ez egy kicsit komolyabb volt. És ami komoly, vagy értelmes azt mindig lepontozzák sajnos.