Személyes háború

Bakancslistához adom
A Private War
15 éven aluliak számára nem ajánlott angol-amerikai életrajzi film, háborús filmdráma, 110 perc, 2018

Értékelés:

24 szavazatból
Szerinted?

Marie Colvin korunk egyik leghíresebb haditudósítója. Félelmet nem ismerő, lázadó szellem, aki a világ legveszélyesebb helyeiről, háborús övezeteiből tudósít. Hangot ad a hangtalanoknak, miközben folyamatosan feszegeti a bátorság és az őrültség közötti határokat. Életét beárnyékolja a sok szörnyűség, amit látott. Marie most a neves háborús fotóssal, Pat Conroy-jal együtt a szíriai Homsba utazik, hogy megmutassa a világnak az ostromlott város életét. Ez életük legveszélyesebb kalandja.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
sexykex szept. 12. 12:45:42 5/10
Marie Colvin egy idióta. Addig kereste a bajt, míg egyszer megtalálta. A mi kis világunkban annyit érnek az ilyen tudósítások, hogy Mr. Smith megcsóválja a fejét és Mrs. Smith szörnyülködik egy keveset. A BT. összeül az ENSZ-ben és valamelyik nagyágyú megvétózza a határozatot, amit úgysem tudnának időben végrehajtani. Ezekért nem érdemes meghalni. Meg ezért a filmért is kár volt, mert közel sem annyira híres mozi ez, mint amilyen Marie Colvin volt.
6/10
pihes aug. 11. 15:14:05 6/10
A háború mindig óriási veszteségekkel jár. Az élet elvesztése a legnagyobb tragédia. Itt nem ver át a látvány.
Nem lennék a helyükbe ezeknek a tudósítóknak az biztos!

6/10
9/10
nefefe aug. 08. 21:49:05 9/10
Végignézve a filmet, az első gondolatom az volt, hogy nem normális az olyan ember, aki önként megy ilyen helyekre. A második pedig az, hogy akkor honnan lehetne korrekt tájékoztatást kapni az ilyen szörnyű eseményekről? Mert ugye a hivatalos tájékoztatás olyan mesze áll az igazságtól, mint Makó Jeruzsálemtől. Nem kell messzire mennünk, nálunk háború nélkül is ez folyik. Félretájékoztatás, ködösítés, a tények elferdítése. Jó film.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu