Film

Szemfényvesztők 2 /Now You See Me 2/

magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 130 perc, 2016 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
  • eny
  • eny
  • eny

Értékelés:

188 szavazatból
Szerinted?

  A négy lovas (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan), valamint az előző részben rendőrnyomozóként feltűnő, titokzatos és karizmatikus Dylan (Mark Ruffalo) ismét feladja a közönségnek a leckét, miközben tovább feszegetik a színpadi illúziókeltés határait, és bejárják az egész földtekét.
  Egy évvel azután, hogy lóvá tették az FBI-t, és elnyerték a tömegek csodálatát Robin Hoodot idéző nagyszabású mutatványaikkal, az illuzionisták új előadással rukkolnak elő, azt remélve, hogy felfedhetik egy számítógépes guru piszkos üzelmeit.
  Látványos eltűnésük mögött ugyanis nem más áll, mint Walter Mabry (Daniel Radcliffe), a zseniális informatikus, aki erőszakkal ráveszi a Lovasokat, hogy egy minden eddiginél veszélyesebb trükköt mutassanak be. Nincs más választásuk, mint végrehajtani egy utolsó, példátlanul nehéz mutatványt, hogy tisztára moshassák a nevüket, és leleplezhessék a háttérben álló géniuszt.

  Bemutató dátuma: 2016. június 9. (Forgalmazó: Freeman Film)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  2017. december 4. 13:57
  A fűrész jutott eszembe. Nálam az is egyetlen film.
  A szemfényvesztők jól sikerült film volt, 8/10, de nem igazán lehet egy ilyen filmet újrázni. Basszus, van egy csattanó. A kövi részben majd lesz kettő?? Érthetetlen, miként gondolták, hogy a nyomozó újra nyomozó marad. Mindenkinek emlékezetkiesése volt? Igazából ez a film felesleges, pontozni se kéne, de mivel nem aludtam el,5/10. ( Csak szimplán idegesített. )

  2017. szeptember 6. 19:27
  ***SPOILER***

  Ellopnak egy csippet, és az nem hiányzik a gépből? Rendszerdiagnosztika ellenére sem? Mese habbal, turbósítva.

  2017. szeptember 4. 00:20
  Az első rész elképesztően tetszett, ez pedig a "meg lehet nézni" kategória.
  Elgondolkoztam azon, hogy ez vajon miért lett sokkal gyengébb, aztán a biztonság kedvéért megnéztem a rendezőket - azt hittem, mind a két részt ugyanaz rendezte.
  Hát, nem! (És szerintem itt a baj...:)
  Az első részt Louis Leterrier rendezte, a másodikat Jon. M. Chu.
  Lehet, hogy ennyire egyszerű a magyarázat.

  Látvány itt is volt, voltak trükkök is, amelyek elkápráztatták a nézőt, de összességében nem érte el az első rész színvonalát.

  Daniel Radcliffe pedig, amilyen helyes kis gyerek volt a Harry Potter filmekben, idősebb korára annyira ellenszenves lett a szakállával, és az egész külsejével.
  Nagyon megcsúnyult szegény...

  Összes hozzászólás