Szex és pszichoanalízis

Bakancslistához adom
Sibyl
16 éven aluliak számára nem ajánlott francia-belga vígjáték, dráma, 100 perc, 2019

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Sybilt, a sikeres terapeutát és amatőr írónőt felkeresi a gyönyörű fiatal színésznő, Margot, aki magánéleti gondjait szeretné megoldani a pszichológusnő segítségével. A lány egy filmforgatáson felelőtlen és viharos viszonyba keveredett Igorral, a főszerepet alakító színésszel, aki ráadásul a film rendezőnőjének partnere. Sybilnek nagyon megtetszik az izgalmas téma: úgy dönt, egy időre felfüggeszti páciensei fogadását, teljes mértékben az írásnak szenteli magát, és regényben dolgozza fel a történetet. Ahogy megismeri a szerelmi háromszöget, egyre szédítőbb ellentmondások és intrikák szemtanújává válik, és saját múltjának rég eltemetett emlékei is felzaklatják. Amikor Margot elhívja a forgatás utolsó szakaszára az olasz tengerpartra, hirtelen szédítő iramban gyorsulnak fel az események, és egyre inkább elmosódnak a valóság és a képzelet közti határok…
Bemutató dátuma: 2020. január 30. Forgalmazó: Cirko Film
FEA2 FEA2

Stáblista:

Szereplők

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
FilmExpert 2020 ápr. 11. - 15:33:14 3/10
Nem jó film, az életközepi válság, mint téma sokkal több lehetőséget rejtett volna magában, de így csak egy igazi konfliktus- és katarzisfree limonádé lett belőle. Kár.
Virginie Efira viszont bombanő, lennék a paripája.

3/10.
1/10
András Domán 2020 febr. 12. - 23:47:04 1/10
Ez a film a maszturbáció és a mazochizmus között áll féluton. Maszturbáció a az alkotók részéről és mazochizmus az én részemről, hogy végignéztem. Nem érdemli meg, hogy részletesen indokoljam.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu