Szexoktatás

Bakancslistához adom
Sex Education
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai-angol vígjáték, drámasorozat, 45 perc, 2019

Értékelés:

30 szavazatból
Szerinted?

Terapeuta anyja miatt a bizonytalan Otis mindenre ismeri a választ a szextanácsadás tekintetében, így a lázadó Maeve felveti egy iskolai szexterápiás klinika ötletét.
Forgalmazó: Netflix

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
antdomi júl. 25. 23:36:51 2/10
Ez a film a jelenkor amerikai liberális életét akarja bemutatni, ahol az ember egy mosogatószerű valamivé „fejlődik”? Ha az „ígéret földjén”, Amerikában olyan élet van, mint amilyen a filmsorozatban látható, és az a jövő vár az „elmaradottabb” régiókra is, akkor k.rva nagy bajban az emberiség.
A film drámai vonala a sorozat előrehaladtával egyre jobb lett, sőt mondhatni kiváló, akárcsak a hang-videó, színészi játék, de amit a film bemutat az minősíthetetlen.
8/10
burst99325 júl. 17. 20:32:33 8/10
Tetszett a sorozat, de kicsit lezáratlannak érzem a második évadot :/
admala márc. 04. 11:19:54 Előzmény kmera
Bocs, a dokumentumfilm, a realista dráma, valamint a szélsőséges és torz vígjátékok közt igen sok állomás van ám... Például az hogy tinédzsereket nem felnőttek játszanak:D Nekem sokminden nem fér bele még a saját műfaját és kategóriáját nézve sem. Sok mindennel lehet ám színesíteni valamit (mint az elég sok más film és sorozat megtette) a kifejezetten gyomorforgató és primitív, öncélú cuccokon kívül is.
admala márc. 04. 11:15:36 Előzmény Ákos Varga
Miből gondolja hogy amerikai filmek alapján vélekedek a saját budapesti kamaszkoromról??:D Bocs, az én köreimben semmi efféle szóba sem került, se akkor, se azóta, egyetlen egészséges kamasz sem akart az iskolaudvaron nyilvánosan szexelni, de még a házibulikon, stb. sem a szex volt középpontban.:D Jézusom, a bzikkal baja van, de a kamaszokról úgy ír mint egy aberrált.
Ákos Varga márc. 04. 09:22:08 Előzmény admala
Tudod én elég öreg vagyok már, az unokáim is lehetnének a szereplők. :) Ám még emlékszem a kamaszkorom kezdetére, ezt az iskoludvari szexet simán bevállaltam volna. :) Minden egészséges szexuális beállítottságú kamasz ugyanezt tette volna. Persze a mai álszenten prűd korszakban, ahol az amcsi filmekben szex és alvás közben sem veszik le a melltartókat, nem csoda, hogy sokan hozzád hasonlóan vélekednek. Én Lennonnel értek egyet, szexszelj és ne háborúzz. :D Még emlékszem, amikor nyári dögmelegben nem volt kötelező a melltartó, és rengeteg potméteres póló szaladgált mindenfelé. Akkor persze még ez a látens pedofil - csupasz láb és nemi szerv - sem volt divat, és a hónaljkutya sem volt taszító. Na ja, amikor minden flmben és sorozatban kötelezően kell lennie legalább egy melegnek, már nem lehet csodálkozni semmin. Ez egy ilyen világ, biztosan tetszik valakiknek...
10/10
IWantSunshine márc. 01. 16:31:18 10/10
Nálam 10/10. Kitűnő
10/10
kmera febr. 02. 18:49:49 10/10
admala: hát, ilyen ez, ha nem dokumentumfilmet nézel...
Szuper jó kis sorozat, szerintem külünösebben nem gáz a színészek kora, és kifejezetten sok a jó karakter közöttük, és a felnőttek között is. A sztorik nyilván eltúlzottak, de ez nem egy realista dráma, szerintem semmi gond nincs vele, biztos nem lenne ennyi történet és ennyi humor benne, ha nem élnének túlzásokkal - de szerintem ebben a műfajban ez pont belefér.
admala jan. 21. 02:05:35
Ujabb sorozat amiben 23-25 evesek jatszanak 16-17 eveseket... De az nagyobb baj hogy noha a dramaturgia jo, eleg szellemes, fordulatos, jo ritmusu, jo zenek, stb, erzelmes, sot akar meg hasznos is lehet technikailag egy tinedzsernek, az embernek felfordul a gyomra a helyenkent erosen amerikai pite stilustol es ketlem hogy a szexualis szabadossag ilyen merteku tultolasa es annak totalisan termeszetesnek beallitasa es kifejezetten obszcen megjelenitese jot tenne a kolykok pszichejenek. Az egesz, ezekkel az idos szineszekkel akik kvara koraven tiniket jatszanak, tok abszurd, sot eleg beteges hatasu, es egyszeruen oncelu hogy a tinedzsereket szexmanias es szexualisan hiperaktiv, szinte allatoknak allitjak be (akik fenyes nappal az iskolaudvaron az iskolatarsaik elott kefelnek es errol ugy beszelnek mintha csak csoroztek volna...)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu