Szupercella 3: Az ördögverem

Bakancslistához adom
Escape Plan 3: Devil's Station / Escape Plan: The Extractors
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm, 97 perc, 2019

Értékelés:

43 szavazatból
Szerinted?

Ray Breslin és csapata ismét lehetetlen küldetésre vállalkoznak: az Ördögveremből, egy régi romvárosra épült erődből próbálják kimenteni újdonsült társuk egykori pártfogoltját. A helyszínen azonban hamar világossá válik, hogy semmi sem az, aminek látszik, és a csapatnak halálos próbatételeket kell kiállnia, hogy élve teljesítsék az akciót...
Bemutató dátuma: 2019. július 11. Forgalmazó: Big Bang Media

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
King Diamond 2019 dec. 28. - 20:24:02 6/10
SPOILER LEHET BENNE!!!
Sajnálom, hogy a második rész befejezését nem vitték tovább a filmben (pont ezt írtam a második részhez), hanem helyette behoztak egy új történetszálat, igaz, valamilyen szinten az első részhez kapcsolódva. Szerintem a második résznél nem volt ez sem rosszabb, nekem kb. hasonló szinten van azzal, az elsőhöz meg felesleges mérni (sajnos) mindkét "folytatást". A színészek nem rosszak, itt Stallone már újra nagyobb szerepet kap, lehet őt az egyik főszereplőnek nevezni (újra), de mellette itt is a kínaiak a további főbb szereplők, mint a másodikban. Dave Bautista/Batista itt is üde színfolt, kicsit talán több játékideje van most, mint az előzőben, ahol megint csak pusztít, ahogy neki kell. A verekedések, akciójelenetek jók, többek között leginkább Batista jelenetei. Devon Sawa számomra meglepően jól hozta a negatív figurát (először néztem is, hogy ő az, valóban, eléggé hasonlít Tom Hardyra, de hát, ő is már átlépte a 40-et, hol van már a Végső állomás). A végén viszont rendkívül gyorsan elintézte őt Stallone, talán túl gyorsan is. Maga a börtön sem volt rossz, de ez volt a legkönnyebben "bevehető" az eddigi három részből, nem volt igazán kidolgozva ez a vonal, mint az első, és még valamilyen szinten a második részben is. A zenék és a magyar hangok rendben voltak (Gáti Oszkár hangja nagyon illik Stallonéhoz, de ez nem új).
A vége alapján úgy tűnik, hogy nem lesz további folytatása a filmnek, ami egyrészt, érthető lenne, másrészt, viszont, a második rész vége alapján még maradt nyitott történetszál egy esetleges negyedik részhez is. Ha Stallone akar még további részt, (esetleg részeket) csinálni.
6/10
3/10
kekesuti 2019 nov. 25. - 22:04:28 3/10
Csatlakozom Norbihoz és nokedlihez, az első rész elég lett volna, a többi büntetés.
7/10
mikipapa56 2019 nov. 14. - 11:14:54 7/10
Nem rossz!
Richard Kovács 2019 szept. 26. - 11:59:22
Ahogy látom a pontozásokból Stallone mélyrepülésének lehetünk tanúi. Ahogy a 2-est, ezt sem fogom megnézni.
7/10
Antal Forgács 2019 júl. 23. - 20:52:02 7/10
Nekem tetszett. Igaz, az első rész volt a legjobb, de ez majdnem annyira jó.
3/10
NorbiB 2019 júl. 19. - 21:18:26 3/10
Egyszer megkukk, és kész, semmi extra.
3/10
2/10
nokedli80 2019 júl. 18. - 15:13:35 2/10
Szerintem köszönőviszonyban nincsen az első résszel Számomra egy nagy csalódás volt még az első rész többször nézős ezt a filmet büntetés volt megnézni
A-f@sz.com 2019 júl. 14. - 18:58:17
3 kínai a tényleges főszereplő. Bár a gazdag kínai lány dugós vonal teljesen rendben volt, minden másban gyenge a film. Egyes jó jelenetekhez egy gyenge film van összerakva, ilyen az, ha nem működik valami, pedig működhetett volna, pl ha: sok csinos kínai lány lett volna még benne. Ha már ebbe a verem irányba vitték el a dolgot.
1/10
Edoardo 2019 júl. 12. - 23:45:57 1/10
Nagy csalódás a film, pedig az első rész még kifejezetten szuper volt, a harmadikat pedig sem a történet, sem a színészek, sem a látvány nem tudta megmenteni:
- A történetvezetés logikátlan.
- Több mellékszereplő egyszerűen eltűnik a cselekményből.
- Erőltetett amerikai humor, ami erősen izzadtságszagú.
- Vontatott, unalmas, kiszámítható.

*** SPOILER ***
- Hová tüntek a ki nem végzett túszok? Egyszerűen otthagyták őket? (1 kínai nő meg talán még 1 kínai férfi.)
- Miért maradt a börtönben szerencsétlenkedni ellőtt lábbal a kínai nő testőre?
- Megérkezve a reptérre, a szereplők ugyanolyan koszosan, véresen, ápolatlan sebekkel szállnak ki a repülőgépből, mint ahogy felszálltak? - Még egy ragtapasz sincs a gépen?
- Mi értelme volt az elején "Mr Barát" akciójának? Miért is kellett lezúznia a teljesen feleslegesen ott lévő biztonságiakat?
- És még folytatható a sor jó sokáig...
***SPOILER ****

Pozitívan elfogult voltam mindig is a Stallone filmekkel, ennek ellenére ezt a filmet nem tudom ajánlani. Az első olyan filmélményem sok-sok év alatt, amire tényleg sajnálom így utólag, hogy pénzt fizettem érte....

És az első film, amire egyetlen csillaggal tudtam voksolni.

Remélem, lesz, akinek pozitívabb élményt nyújt a film.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu