Film

Szürke senkik

2016 Előzetes korhatár besorolása: 16 éven aluliak számára nem ajánlott.


Értékelés:

75 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Első világháborús történet egy magyar-osztrák-román felderítőcsapatról, amely öngyilkos küldetésben, ellenséges vonalak mögött kísérel meg megsemmisíteni egy korabeli olasz kommunikációs központot.

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Vélemény:


március 11. 09:05
OFF
Azért a dolog valamennyire bejött, mert a - azért a nem legzseniálisabb - Mindenki mégis Oscart kapott.
"Technikailag" nem volt a csúcs, de volt benne egy momentum, ami "megfogta" a zsűrit.
A gond, hogy az on-topik filmben nemigen van ilyen. A történet nem eléggé "ütős", ami benne van, nagyrészt csak nekünk érthető valamennyire...

március 10. 23:43
Igen, azt hiszem pontosan fogalmazott, és technikailag remekül sikerült a film. Többször is végignéztem már és a kamerakezelést színvonalasnak találtam, mint ahogy a színészek játékát, cselekményességét is - nyilván, ami egy tv-film kereten belül megvalósítható. A stáblistán rendkívül sok szakértő, segítő nevét (színészek, rendezők) tüntették föl, nem véletlenül. Remélem, hogy a fiatal rendezőtől, és általában véve az alkotóktól további színvonalas, egészestés filmet is láthatunk majd a következőkben. A nemzetközi kitekintésben másik, párhuzamba állítható alkotást nem ismerek, így nem is tudok véleményt mondani róla. További szép estét kívánok :)

február 7. 19:44
OK, de most nem erre gondoltam, hanem, hogy a "mai őrült világban" tényleg minden megtörténhet (pl. egy egoista pojáca egy világhatalom elnöke, stb.).

Valakinek eszébe jut jelölni ezt is és még akár be is futhat...

A régi mondás szerint: Minden megeshet, még a csiga is eleshet..

OFF

Nagyon felborult ez a világ. Valami hasonló lehetett a Római Birodalom utolsó korszaka. Biztosan érezték, hogy jön az összeomlás, de nem tudták hogyan és mikor...

Összes hozzászólás