Film

T2 Trainspotting

feliratos, angol dráma, 117 perc, 2017 18 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

79 szavazatból
Szerinted?
Négy edinborough-i srác meg a heroin története húsz évvel ezelőtt felforgatta a mozis világot. A durva valóság és az őrült humor nagy találkozásából kultikussá váló film valamint négy feledhetetlen - bár kissé veszélyes - figura született. Most mind a négyen visszatérnek: az évek őket sem kímélték, és ők továbbra sem kímélnek senkit.
Renton, Spud, Begbie és Beteg Srác: a négy régi barát, akit jó viszontlátni (de lehetőleg nem egy sötét sikátorban) újra akcióba lendül.

Bemutató dátuma: 2017. március 2. (Forgalmazó: InterCom)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


augusztus 26. 11:46
Simon a Beteg Srác, nem Spud. Rosszul írtad.

augusztus 25. 18:31
És a legfontosabb: Mark az életet választotta, vagy sem?
Összességében: 7,5/10.
Jóindulattal.

augusztus 25. 18:29
Kissé eklektikus, zavaros, harsány, talán összecsapott, de semmiképpen sem rossz volt ez a film.
Ami jó: Nem tudom volt-e már olyan második rész ennyi évvel az első után, így meg hogy szó szerint minden szereplő ugyanaz volt mint \'96-ban egészen ritka. Óriási plusz pont, hogy voltak \"jelenetek\" az első részből, ráadásul úgy láttam, hogy olyan jelenetek, amelyek az első részben konkrétan nem voltak láthatók, hanem talán valami kidobott beállítás lehetett. Pl. Tommy sétálása a Ben Nevisre egy olyan kameraállásból volt látható, amely az első részben nem volt látható. Vagy amikor Mark besunnyog a szülei szobájába és ellopja a pénzüket. Ezek a dolgok tetszettek.
Spud története szintén nagyin tetszett.
Ami nem tetszett: a forgatókönyv. Úgy tűnik nem sokat foglalkoztak ezzel, úgy gondolták elég a nosztalgia. Vagy lehet, hogy nem értettem meg a filmet: De miért nem kereste a rendőrség Begbie-t a saját lakásán? Miért nem tudta Begbie, hogy a fia mit tanul? Nem leveleztek? Nem igazán érzékeltetették, hogy a Beteg Srác mikortól lett tényleg Mark barátja, mikortól nem akarta átverni.
És a legfontosabb: Mark az ...

Összes hozzászólás