Talpig fegyverben

Bakancslistához adom
Guns Akimbo
18 éven aluliak számára nem ajánlott angol-német-új-zélandi akció-vígjáték, 95 perc, 2019

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Miles egy átlagos srác, aki teljesen átlagos életet él, utálja a munkáját és még fülig szerelemes az ex-barátnőjébe, Novába. Csak a televízióból értesül arról, mi folyik a városban, ahol is egy online banda, a SKIZM teljesen ismeretlen embereket kényszerít vérre menő gladiátorharcra. Egy napon aztán Miles a dolgok sűrűjében találja magát, amikor is a SKIZM felkeresi őt, mindkét tenyerébe pisztolyt szögel, és azzal a feladattal bízzák meg, hogy ölje meg a játék történetének legjobbját, Nixet.
Bemutató dátuma: 2020. március 5. Forgalmazó: ADS Service Kft.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
19gabor75 márc. 31. 05:52:46 9/10
Azért annyi még kikívánkozik, hogy a film szerintem amellett, hogy baromira nem veszi komolyan magát, egyetlen rétegében azért mégiscsak. Mégpedig a fogyasztói társadalmi szegmensben. Elég, ha megnézzük a Youtube-on, mekkora nézettsége van a közúti balesetes, gördeszkás, kerékpáros eséses videóknak, mennyi műsor van a tévében, ahol házi balesetes, hasraeséses videókon röhög a nép jóízűen, akkor felfogható egyfajta görbe tükörnek is. Kellemetlen belenézni, mert sokan magukat látják benne? Ez aztán igazán nem ennek a filmnek a bűne.
9/10
19gabor75 márc. 31. 04:43:45 9/10
Szerintem ott követik el a hibát azok, akik fel vannak háborodva a filmen (nem azok, akiknek szimplán nem tetszik, mert mindenkinek más az ízlése, ami teljesen természetes), hogy komolyan veszik a filmet, miközben a film saját magát sem veszi komolyan. Nézzük már meg a plakátot. Mennyire lehet komolyan venni egy filmet, aminek a plakátján egy totál antihős kinézetű kis figura háziköntösben, zöld dínós mamuszban és két bazi nagy pisztollyal néz bárgyún a kamerába? Szerintem semennyire. Ez egy igazi trash, amit a helyén kell kezelni és nem többet belegondolni annál, ami nincs is benne.

"Látszik,hogy a Potter gyereknek kell a pénz." - igen, annyira, hogy nemhogy sütkérezne a Harry Potter-babérjain, bevállal egy tipikus megosztó filmet, amin vagy baromi jól szórakozol, vagy sikítva menekülsz. Középút nincs.

"Beteg világ és beteg aki ilyet is megnéz." - a kedvenceim ezek az exkatedra kijelentések, mintha a saját véleményünk zsinórmérték lenne és egyedüli, kizárólagos igazság birtokosai lennénk. Beteg világ? Hát, szerintem ha végignézzük a történelmet, az emberek elég beteg dolgokat műveltek már egymással jóval az ilyen és ehhez hasonló mozgóképek megjelenése előtt is. Sőt...
1/10
Richo4 márc. 17. 11:59:37 1/10
Hát elkezdtem ezt a förmedvényt, elképesztő, hogy ezt valaki hányinger nélkül meg tudta nézni.Ennél bénább, vontatottabb filmet én még életemben nem láttam.!(lehet, hogy most én is trollkodok? :D )
4/10
tomiguz márc. 08. 20:58:52 4/10
Ötvenéves családapaként ez a film nekem trash.
10/10
Drizari márc. 08. 19:41:01 10/10
És Radcliffe tényleg jól játszik ebben a filmben. A történet se rossz, sok benne az igaz elem, mindez "könnyedén" tálalva, nehogy sokan magukra ismerve megsértődjenek. Mert valóban szeretjük nézni fotelből az igazi öldökléseket, amiben csak a közösségi média cenzúrája akadályoz. Sok-sok kattintást kap egy-egy tudósítás merényletek helyszínéről, vagy éppen egy-egy amcsi rendőri túlkapás halálos végeredménye. A jelenlegi 4,9-nél többet érdemel ez a film, ezért adok neki tízest, ami valóságban 7/10 lenne.
10/10
8/10
jmisi31 márc. 08. 02:14:01 8/10
Mintha összegyúrták volna a Cranket és a John Wicket, ami alapjában véve nem is volt rossz ötlet. Ezt a filmet nem szabad komolyan venni és akkor felhőtlen nevetést és akciót kapunk az arcunkba. Nálam ez egy 8-as, mert semmivel sem kaptam kevesebbet, mint vártam!
cellasto márc. 07. 22:16:08
Tetszik a sztori. Abszolút aktuális. Radcliffe pedig jó színész. Csak mindenki beskatulyazta Potter szerepébe..
Megnézzük közeljövőben :-)
A pénz nem hiszem, hogy motiválja…
Gondolom nem kis összeget kínáltak neki, hogy ujra Potter legyen, de nem vállalta el.. (Még)
1/10
Puzsér Róbert kritikus márc. 07. 10:30:46 1/10
Igazi gagyi. Látszik,hogy a Potter gyereknek kell a pénz.Még a mozi pénztáros se ajánlotta. Beteg világ és beteg aki ilyet is megnéz. :(
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu