Film

Tarzan legendája /The Legend of Tarzan/

magyarul beszélő, amerikai kalandfilm, 110 perc, 2016 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

108 szavazatból
Szerinted?
John Clayton (Alexander Skarsgard) jól öltözött és jól nevelt úriember, a viktoriánus Anglia átlagos polgára. De csak egy évtizede. Éppen amikor már minden jó akarója azt hinné, hogy a benne lapuló vadember végleg eltűnt, hírét veszi, hogy egykori otthonában, Kongóban gonosz dolgok zajlanak. Egy bánya új területeket foglal, nem ismer kíméletet, és már az ő régi barátait is veszélyezteti.
A férfi odautazik, és kénytelen harcba szállni a civilizáció pusztító erejével. És miközben minden eszközt bevet, hogy megállítsa a fehér ember terjeszkedését, saját maga is visszaváltozik azzá, akinek született, és aki titokban mindig is volt. Ahogy a ruha lefoszlik róla, ismét ő lesz a dzsungel ura, a vadon szövetségese, a legyőzhetetlen Tarzan.

Bemutató dátuma: 2016. június 30. (Forgalmazó: InterCom)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


április 7. 17:10
Ezt a filmet nem gondolták át... vagy nem gondolták komolyan. Ha több vér lett volna benne, elment volna Tarantino-filmnek is, annyira ostoba, összefüggéstelen és hatásvadász volt az egész. Mint valami paródia, csak humor nélkül.
A svéd Tarzan a pszichés görcseivel kifejezetten irritáló volt, semmiféle kötődést nem lehetett érezni közte és a dzsungel meg az állatok között, inkább csak egy frusztrált, mérges pasit láttunk, aki már régen szexelt egy jót.
Jane meg a megtestesült álfeminista hisztérika, egyik pillanatban vad, erős és jól megmondja a magáét a férfiaknak, a következőben meg már könnyes szemmel várja, hogy vadember férje megmentse és a karjába borulhasson. Roppant erős személyiséget próbáltak kreálni neki, de mégis totál semmilyen lett. Semmi olyan tulajdonság, ami kicsit is szimpatikus lenne vagy megragadná az embert. Nála sem lehetett kicsit sem átérezni, hogy mennyire megszerette a dzsungelt és a bennszülötteket. Még ha színészt játszott volna, aki épp eljátssza, hogy színészkedik, még az sem lett volna hihető. Persze nem is vártam tőle sokat, az Öngyilkos osztag után.
Külsőre se...

2016. december 26. 16:28
Jó film, pont azért mert különbözik más Tarzan filmektől.

2016. november 26. 21:19
Gyenge. Azért maradhattak volna egy kicsit a realitások talaján. Ha egy kb. 100 kg-os tarzan nekirepül egy 250 kg-os gorillának akkor nem fognak mindketten ugyanazzal a sebességgel tovább repülni. Valószínűbb, hogy felkenődik rá. Amúgy a gorillák mióta lengnek a liánokon? Pókembernek meg lenne mit tanulnia Tarzantól.

Összes hozzászólás