Téboly

Bakancslistához adom
Unhinged
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai thriller, 90 perc, 2020

Értékelés:

23 szavazatból
Szerinted?

Veled is szembejöhet a legrosszabb rémálmod… Rachel (Caren Pistorius) a reggeli rohanásban, a végeláthatatlan dugóban ülve ledudál egy idegent (Russell Crowe), és elhajt mellette. A férfi ettől hirtelen bekattan, és egy halálos országúti bosszúhadjáratba kezd. Üldözőbe veszi a nőt, akit pokoli leckék végtelen során keresztül próbál teljesen kikészíteni. A tébolyult ámokfutó nem kímél senkit, aki az útjába kerül…
Az Oscar-díjas Russell Crowe fantasztikus alakítást nyújt ebben az időszerű, hátborzongató, minden pillanatában feszült thrillerben. A film forgatókönyvét a műfajban jártas Carl Ellsworth jegyzi (Disturbia, Éjszakai járat).
Bemutató dátuma: 2020. szeptember 10. Forgalmazó: Freeman Film

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
macska78 szept. 27. 19:38:13 10/10
Na végre már egy ütős triller.Rég láttam ilyen izgi mozit.És mintha némi nevelőcélzat is lenne a filmben😁arra,h hogyan viselkedünk egymással.Az éttermes jelenetre közben én is azt mondtam,h nem túl életszerű aztán utána rájöttem,h de vszínű ugyan így játszódnak le vmi hasonló,gondolom ezzel azt akarták megmutatni milyen közömbösek is vgyunk egymással.Vki lentebb írja,h ki csinál ilyet,h rádudálnak és ilyen ügyet csinál belőle😏hát valószínű nem nézte meg a filmet mert már a film legelején a magyarázat.Bírom mikor vki megnézése nélkül mondd véleményt.Egy vmi ami nekem negatív ezt simán elhúzhatták vna két órában,de hát gondolom pont ez volt a koncepció,h gyorsan eseménydúsan lezavarni,mivel egy bekattant ember ámokfutása vszínű a valóságban is így zajlik
7/10
Cl@udi@ szept. 26. 22:00:44 7/10
Hát...nem is tudom...
frakeca szept. 25. 08:20:00
Nekem az Összeomlás című film jutott róla eszembe Michael Douglas-szel a főszerepben.

Szerintem minden ember életében eljöhet az utolsó csepp a pohárban, amikor átszakad a gát, amikor elveszti az önuralmát.

Még csak az előzetest láttam, de

ahogy hősünk forgatja az ujján a karikagyűrűt, majd hátradobja a kocsiban, abból arra következtetek, hogy talán elhagyta az asszony, és az iránta érzett haragját, gyűlöletét vetíti ki erre a szerencsétlen nőre, aki maga is frusztrált lehet valamiért.Tervezem, hogy megnézem! :-)
cselaxi szept. 22. 00:13:05 Előzmény Bigpapa
Remélem összefutunk. Fogok dudálni. Hosszan... :)
cselaxi szept. 22. 00:12:05 Előzmény APBT
"könnyebb volt kicsit átérezni a férfi helyzetét" Ez nagyon beteg...
10/10
APBT szept. 21. 17:00:15 10/10
Én is indulatos ember vagyok, így könnyebb volt kicsit átérezni a férfi helyzetét.
Nyilván ő bekattant és ezért történt meg az a sok minden ami megtörtént.
Russell Crowe megint hozta a legjobbat, a többi szereplő is rendben volt, szerencsére a kissrácot egy időre kivonták a történetből, így volt tökéletes.
Látszik, hogy így sem akartak egy teljesen femináci női karaktert, de jól mutatja a sztori a lényeget.
Nekem nagyon tetszett, ha moziban nem is nézném újra, de otthon mindenképpen többször meg fogom nézni.
1/10
21Vick szept. 17. 15:53:44 1/10
Ez mekkora baromság, tejóég... :-)))
Spoiler
Ki csinál ekkora balhét abból, hogy rádudàltak. Időmilliomos a pasi, meg gyilkol is, na persze... Iszonyat baromsàg. Csak röhögni tudok rajta. És persze senki nem hívja ki rá a zsarukat, mondjuk az étteremben. Vagy a benzinkúton. Vagy akár a csaj. Bugyuta faszság az egész. És a csaj annak ellenére sem kér bocsánatot, hogy az öccse meg a fia is veszélyben. Na persze. :-)))))
10/10
Bigpapa szept. 15. 06:51:25 10/10
Az utóbbi idők legjobb filmje. Crowe zseniális benne. Ezért tényleg Oscar-dijat érdemel. Félelmetes, ahogy felépül a cselekmény a nő szemszögéből nézve és az, ahogy mi már reszesei vagyunk Crowe hangulatának, amikor ők találkoznak. Baromira tetszik, hogy itt semmi CGI nincs, minden autó törik, folyik a vér.
Végig lekötött a film, 1 percig nem unatkoztam. Mögöttem 2 sorral egy csaj a végén mondja a párjának, hogy úgy izgultam, hogy meg a nachost se tudtam enni.
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy azok közül, akik ilyen notorius duálók, hányan gondolkoznak el azon, vajon a való életben kire dudalnak rá? És vajon hányan szoknak le róla? :)
10/10 többször is meg lehet nézni
9/10
Péterrrrrr szept. 13. 16:29:21 9/10 Előzmény T971
Nem a szerepre hízott föl. Már régóta ilyen. Soványan is eljátszhatta volna, semmi jelentősége a filmben a testalkatának.
6/10
T971 szept. 12. 19:55:21 6/10
Eléggé ütős film.
Hiába Amerika már csak ilyen, de ezeket a jelenetek Budapesten is meg lehet figyelni.
Russell meg jól felhizott a szerepre jól játssza a mérges sofőrt..
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu