Film

Tejben, vajban, szerelemben

/On the Milky Road/
magyarul beszélő, szerb-angol-amerikai dráma, 125 perc, 2016 16 éven aluliak számára nem ajánlott
  • eny

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

  A Macska-jaj és az Underground rendezőjének új vígjátéka egy apró, háború sújtotta kis faluban játszódik. A helyi tejesember, (Emir Kusturica) nap, mint nap tejet szállít szamarával a frontvonal kellős közepén. Szereti a gondtalan falusi létet, ám élete egy nap fenekestül felfordul, miután megismerkedik egy gyönyörű, titokzatos olasz nővel (Monica Bellucci). Hamarosan kezdetét veszi szenvedélyes, őrült kalandjuk.

  Bemutató dátuma: 2017. április 6. (Forgalmazó: ADS Service Kft.)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  2017. szeptember 12. 22:23
  Nem egyszerű ,bár visszanyúl a Jugó szétszakadáshoz,azt valahogy nem értem mik voltak a fekete ruhás katonák.De ha őszinte akarok lenni akkor az egészet nem értem.Jó értem ,de akkor azt kell mondjam nem nagyon hatott meg.Nem szeretem az amcsi háborús drámákat ,de Kusturica stílusában egyenesen unalmas volt.Alacsony költségvetés ,de nagyon színes forgatókönyv.Az elején még nevettem párszor ,aztán átcsapott fa.zságba az egész. Bellucci a kedvencem volt régen,de a másik csajszi mellette sokkkal üdébb és szebb is ,úgyhogy elvitte a showt. Szerintem az a baj,hogy egyszerűen nem jött át ,nem volt érzelmi töltet .Ha drámát írt nem értem mi szükség volt a burleszk stílusra.Na legyünk őszinték !Ezt a filmet azért írta ,hogy még életében oka legyen filmvászonra smárolni Monica-t..:)

  2017. augusztus 16. 20:34
  Szeretem Kusturica mester alkotásait, de ennek 2* ugrottam neki, nem tudtam végig nézni, idegesített.... én kérek elnézést. Egy kis idő múltán megpróbálom újra, nyilván bennem van a hiba.

  2017. augusztus 11. 21:56
  Elgondolkodtató film volt a számomra. Ügyes, erős képi világ, jó történet vezetés, jó kameramozgások.Ha úgy vesszük nekem a film kétfelé szakadt. A film első fele nagyon ügyes humorral val fűszerezve. A másik felén természetesen a történet haladt a saját medrében, de nekem már kissé véres, néha durva lett. Főleg úgy, hogy a film elején jókat nevettem, és szórakoztam. Egy dolgot emelnék ki még. Nekem valahogy nem jött át a két főhős közötti nagy szerelem.

  Összes hozzászólás