The Ballad of Buster Scruggs

Bakancslistához adom
amerikai musical, dráma, vígjáték, 132 perc, 2018

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
**ADAM** márc. 10. 12:23:47
Ez a való világ, a XIX. század elejének-közepének Amerikája.
Kötelező darabbá tenném még gimnáziumokban is :)
Rejtő Jenő lenne az irodalom órán a téma, utána filmnézés, a Coen fivérek alkotásaiból :) :) :)
k11zoltan jan. 28. 23:44:15
Az utolsó 2 történet annyira nem fogott meg.
A többi viszont nagyon jó volt.

Jó film.
Zahangya jan. 14. 00:27:15
Le kell tölteni az eredeti filmet (pl: külföldi torrent oldalakról) és van hozzá magyar felirat.

https://www.opensubtitles.com/hu/movies/2018-the-ballad-of-buster-scruggs.html

GOM Playerrel (nagyon jó lejátszó) szépen betölthető a videó mellé a felirat (*.srt), de külön fel is lehet rá égetni Xilisoft vagy Bigasoft Video Converterrel.
Zahangya jan. 14. 00:13:57
Elképesztő jó alkotás! Moziban kéne vetíteni! A Coen testvérek megint alakítottak, ezúttal a vadnyugaton. Egy könyvről szól, aminek minden fejezete egy külön történet. Nem is akármilyen történetek. Többnyire nagyon naturális és tragikus, mint ahogy azt megszokhattuk. De végig lekötik az embert. A fekete humor megint csak nem hiányozhat a készletükből. A sors iróniája. Aki szereti a munkásságukat, az feltétlenül nézze meg! 9/10
10/10
kobax 2018 dec. 03. - 23:15:54 10/10
Elképesztően felkavaró, őszinte, búskomor, sötét, tragikus film az egykori vadnyugat talán igazi, erőszakos, kíméletlenül őszinte, vad, barbár és rideg világáról és valóságáról. Itt nincs "happy end", legfeljebb kicsit kevésbé bánatos vég - de többnyire az sem.
Nagyon egyedi felfogás, képi világ és szereplők.
Nekem tetszett, szerintem ajánlott!
8/10
KeyConcept 2018 nov. 25. - 09:44:35 8/10
Nem vagyok rajongója a Coen testvérek filmjeinek, bár van amelyiket szerettem. Megvallom őszintén kicsit távol is áll tőlem ez a fajta világ és ez a fajta filmkészítés. Tegnap este megnéztem azt a filmet. Talán felkészületlenül vágtam bele, mert az első két epizód után azt sem tudtam mit nézek és hogy akarom-e tovább nézni. De végül kitartottam. Utólag azt kell mondjam, hogy jól tettem. Nehéz érzelem mentesen hozzáállni. Vagy értetlenül áll előtte az ember és csúnyán kikukázza, vagy rajong érte. Humoros, groteszk, szentimentális, sötét és tragikus, limonádé, szenzációs karakterek és képek, ez így mind egyben. Azt hiszem inkább csak a rajongóknak ajánlom. Nálam erős 8-as.