Bébi úr újra munkában

Bakancslistához adom
The Boss Baby: Back in Business
amerikai animációs sorozat, 25 perc, 2018

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Emlékszel még arra, hogy találta meg a helyét a Templeton családban Bébi úr? Most megtudhatod, mi történt ezek után! Bébi úr megtanulja, hogyan navigáljon el az új életében, nem csak a Bébi Rt. székhelyén, hanem a családjában is. Hiszen mindkét világot nagyon szereti! Ezekben az új kalandokban vele tart bátyja, Tim Templeton, aki nem csak Bébi úr legjobb barátja, hanem társa a csínytevésekben!

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
Petrapetrus 2023 nov. 11. - 11:16:36
Már lehet szavazni Csankó Zoltán Jászai Mari-díjas színművészre, aki ezzel párhuzamosan hazánk egyik legszebb orgánuma (szinkronhangja, hangoskönyv-felolvasója) is. Többek között Ő Bébi úr (Alec Baldwin) magyar hangja is. Idén immár harmadjára [!] Kaszás Attila-díj jelölt lett – ám ezidáig sajnos még mindig nem sikerült megkapnia. Nagyon szépen és nagy szeretettel kérek mindenkit, hogy aki hozzám hasonlóan úgy érzi, hogy most már tényleg nagyon-nagyon megérdemelné ezt az elismerést, az segítse Őt hozzá egy-egy szavazattal. Ha valaki, akkor Ő nagyon megérdemelné!...

Köszönöm szépen, ha segítenek / segítetek ebben a szép célban!

Hivatalosan itt lehet szavazni Facebook és/vagy Google fiók segítségével: https://kaszasattiladij.hu - egészen 2023. november 30-a éjfélig!
10/10
NHzsolt 2020 márc. 03. - 16:56:14 10/10
A nagy rajzfilm jó folytatásai...
Tetszenek a karakterek, a poénok, bele kell nézni.