Tíz ember a szigeten

Bakancslistához adom
The I-Land
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai misztikus sorozat, drámasorozat, kalandfilmsorozat, 40 perc, 2019

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Egy maréknyi összezárt idegen, aki semmire sem emlékszik, igyekszik túlélni a mostoha viszonyokat – és megmenekülni a szigetről, amely fogságban tartja őket.
Forgalmazó: Netflix

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
Hozzászóló János 2020 júl. 08. - 13:16:41 3/10
Egy gaggyer Lost utánzat. A "való világban" játszódó részek a leggyengébbek. Talán a 3. rész a mélypont, a cowboy igazgató, és a verekedős akciójelenetek egy b kategóriás magyar filmben is gagyinak számítanának. A flashback jelenetek meg egy pornófilm "sztori" jelenetére emlékeztetnek. De a csajok jók benne (ez is pornós). Az lap ötletből ki lehetett volna hozni sokkal többet is. Még szerencse, hogy itt le is zárták a sztorit. Azt nem értem erre hogy adott pénzt a Netflix?
iamsubii 2020 ápr. 09. - 23:18:38
Nagyon gyenge .. 10/1.5 .. Chase jó alakján kívül semmi értékelhető ebben a sorozatban .. szerencsére hamar végig néztem .. kínkeservesen :) !
admala 2020 jan. 15. - 12:14:38
Ezt a sorozatot a szép tengerparti képek se mentik meg. Az alaprejtélyt túl hamar felfedik, persze attól még utána lehetnek izgalmak, de engem ez már nem érdekel. Borzalmas színészek, nevetségesen sarkított, ütnivaló karakterek, a párbeszédek a béka segge alatti színvonalúak és persze több napi tengerpaton tengődés után is tökéletes a sminkje mindenkinek, B-kategóriás zene, ez az "egynek jó" kategória alatt van bőven.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu