Tom és Jerry

Bakancslistához adom
Tom and Jerry
6 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai animációs kalandfilm, vígjáték, 101 perc, 2021

Értékelés:

31 szavazatból
Szerinted?

Valószínűleg híresebbek, mint Bonnie és Clyde, Superman és Batman meg Jancsi és Juliska együtt véve: Tom és Jerry a mozivilág egyik leghíresebb párosa. Itt az ideje, hogy megtudjuk, mi újság van velük!
A kisegér egy elegáns New York-i szállodába költözik, élvezi a luxust, a tágas egérlyukat és a finom sajtokat, de a boldog napok véget érnek.
A hotelt ugyanis kibérlik A Világ Legszuperebb Esküvője számára. A dúsgazdag ifjú pár mindenből a legjobbat akarja, és egyáltalán nem akar egérvendéget hívni. A hotel ifjú és buzgó alkalmazottja (Chloë Grace Moretz) pompás ötlettel rukkol elő: szerez egy macskát. Egy nagyon ismerős macskát…
Úgy látszik, az ősi ellenségek nem tudnak megszabadulni egymástól: Tom és Jerry újból találkozik, és újból és újból és újból összeméri az erejét. És nem érdekli őket, hogy körülöttük romba dől a hotel, és az esküvő is kicsit másképp alakul, mint ahogy a fiatalok eredetileg tervezték.

A világ egyik legnépszerűbb, legtöbbet idézett animációs sorozata most az élő és animációs elemeket keverve születik újjá: a látvány modern, de a szellem a régi: sok humor, sok ötlet és rengeteg üldözés!
Bemutató dátuma: 2021. május 20. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Cirifischio 2022 jan. 24. - 21:02:43
Azt hittem ütnivalóan bárgyú lesz, meg gáz az élőszereplő-animáció vegyítése,de sokkal jobb mint amire számítottam. Ettől függetlenül nem néztem végig:D Igazából már gyerekként se szerettem, 2 részig érdekes hogy milyen válogatott módokon csapják és kínozzák agyon egymást, aztán nem értettem ez miért jó ez egy egész sorozaton át... Meg persze sajnáltam szegény cicát és már igazán egérfogóban lett volna a helye a nyavalyás kis zsákmányállatnak....:D De ennél sokkal nagyob rejtély volt hogy miért mondja mindenki úgy hogy TomI és Jerry? Nem lehet kiartikulálni két cseszett magánhagzót, úgy hogy "Tom és" ?:D
5/10
sexykex 2022 jan. 10. - 18:10:59 5/10
Nem tudom mi mennyibe kerül a filmiparban, de úgy gondoltam az élőszereplős animációs film a legdrágább. Erre kiderült, hogy a Coco 200, amíg a Tom és Jerry 80 millióba fájt. Mondjuk ez még mindig a duplája Statham tavalyi filmjének a költségvetéséhez képest. Szerintem nem ért annyit. Korábban egy 6-7 perces rajzfilmjükön többet vigyorogtam, mint ezen a mozifilmen. Igaz, akkor még fiatalabb és optimistább voltam.
7/10
idõjós1010 2021 szept. 24. - 21:06:20 7/10
Én nagyon szeretem ezt a két figurát, de négy-öt rész gyors egymásutánban a rajzfilmsorozatból nekem már gyerekként is megülte a gyomrom. Ezen rengeteget segített az, hogy itt kaptunk mögé egy élőszereplős mozifilmet, viszont talán túl sokat is, mert nem kapott igazán teret ez a két jómadár. Nekem villanásokra sem idézte fel a rajzfilmet. Talán csak a kutya puklijai :-D az egy az egyben ugyanaz volt. Szerethető volt a macska, nekem mindig is Tom volt a kedvenc. Jó volt a film is, csak a főszerepeket sajnos nem a címszereplőkre osztották. Ez volt az érzésem szinte végig.
5/10
Atis88 2021 jún. 13. - 11:30:01 5/10
Egyszer nézhető kategória. Nem jött be hogy beültették a való világba. Jobb lett volna a klasszikus rajzfilmes környezetben. Plusz új dolgokat sem tudtak hozzáadni. Az összes poént láttuk már a korábbi rajzfilmekben.
1/10
RigbyTheMad 2021 jún. 06. - 11:12:36 1/10
Nagyon elrontott produkció lett. Ez van amikor keverik az animációt az emberekkel. Az emberi történet benne semmire sem méltó. Ripacskodás ment végig. És az, hogy mindig megijedtek az egyik nőtől végig a filmben nem tudom kinek vicces, inkább ezzel azt sugallja az iskolákban, hogy majd akik nem tökéletesek, vagy nem szépek alázzák le, bár ez már most is így megy sajnos sok helyen. Nem ezt kellene bemutatnia a filmeknek. A zene alatta undorító, a történet nulla. Gyerekeknek sem ajánlott. Aki ismeri a Tom és Jerry múltját az tudja, hogy milyen zenék is mentek alatta. Ez a "film" meggyalázása lett a Tom és Jerrynek.