Film

Transformers: Az utolsó lovag /Transformers: The Last Knight/

magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm, 148 perc, 2017 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

37 szavazatból
Szerinted?
AZ UTOLSÓ LOVAG szétzúzza a Transformers sorozat alapmítoszát, és átírja azt, hogy mit is jelent hősnek lenni. Az emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe. Világunk megmentése egy valószínűtlen szövetség kezében van, melynek tagjai Cade Yeager (Mark Wahlberg), Űrdongó, egy angol Lord (Sir Anthony Hopkins) és egy oxfordi professzor (Laura Haddock).
Mindenki életében eljön a pillanat, amikor helyt kell állnia. A TRANSFORMERS - AZ UTOLSÓ LOVAGban az üldözöttekből hősök lesznek. A hősökből gonosztevők lesznek. Csak egy világ élheti túl: vagy az övék, vagy a miénk.


Bemutató dátuma: 2017. június 22. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


július 14. 16:19
Páromnak tetszett nagyon, én a felétől talán nézhetőnek mondanám, bár többször majdnem elaludtam rajta, túl hosszú volt a magyarázkodás a lovag rendekről meg felmenőkről amikor a gróf mesélt, meg sok ilyen túl hosszúra sikeredett rész volt. 10/5

június 28. 15:16
Hát ez gáz. 4/10.

június 28. 10:22
Többször kaptam magam azon, hogy csukódik a szemem és azt érzem, hogy de jó lenne elaludni. Azt hiszem, hogy sixx írt róla egy hosszabb kritikát. Igazat adok neki. A történet..ha van/volt olyan elmesélhetetlen.

Összes hozzászólás