Film

Tripla kilences /Triple 9/

amerikai akciófilm, 2016


Értékelés:

66 szavazatból
Szerinted?
Irina, az orosz maffia vezetője megzsarolja a bűnözőkből és korrupt zsarukból álló bandát. Addig nem hajlandó kifizetni a korábbi munkájukat, amíg végre nem hajtanak egy újabb vakmerő rablást. A csapat tagjai csavaros tervet szőnek, hogyan tudnák ügyesen végrehajtani az akciót. Elhatározzák, hogy figyelemelterelésként kinyírnak egy ártatlan, zöldfülű zsarut, így a város másik felében nyugodtan elvégezhetik a munkát. A számításukba azonban hiba csúszik, amikor az újonc Chris Allen nem hal meg.

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


október 26. 16:03
Gyenge eresztés. Forgatókönyv is gyenge, színészek sem erőltettük meg magukat. 5/10. Jobbra számítottam. Többet is ki lehetett volna hozni ebből.

május 20. 12:11
pfff

május 20. 10:21
Nekem elsőre sem tetszett.

Nagy luxusnak tartom, hogy egy ilyen faék-egyszerűségű akciófilmet nem dobnak fel kicsit több "meztelenkedéssel" (és itt most szőrös muffokra gondolok, de minimum nagy dudákra), amikor 3 kifejezetten csinos buksza is van a filmben (Teresa Palmer, Gal Gadot, Winslet), a dögös szerkó már kevés az ingerküszöbömnek, főleg ha a forgatókönyvtől sem lehet elájulni.

Egyszer végig lehet azért szenvedni.

3 pont.

Összes hozzászólás