Film

Underworld - Vérözön /Underworld: Blood Wars/

magyarul beszélő, amerikai akció-horror, 91 perc, 2016 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

47 szavazatból
Szerinted?
A vámpírok és vérfarkasok háborúja talán sosem ér véget. De hozhat még néhány váratlan fordulatot. Selene (Kate Beckinsale) egyszerre próbálja túlélni a lycan klánok brutális támadásait és az őt eláruló vámpírok ostromát.
Kevesen állnak az ő oldalán, de azt a néhány férfit most arról próbálja meggyőzni, hogy békét kell teremteniük - még akkor is, ha nem értenek semmi máshoz, mint a háborúhoz, és akkor is, ha az csak egy módon születhet meg: a végső, legnagyobb áldozat kell hozzá.

Bemutató dátuma: 2016. december 1. (Forgalmazó: InterCom)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


június 3. 19:59
Végül is nem lett rossz film, de Selena lányát hiányoltam. Főleg, hogy mindenki róla beszél és őt akarja elkapni.
6/10. Egyszer meg lehet nézni, de nem egy maradandó alkotás.

április 20. 15:00
Mindig büszke voltam rá, hogy igazi mozibolondként minden filmnek megadom a tiszteletet. Amikor láttam, egy munkatársam pörgetve néz egy filmet, szinte sokkot kaptam, hogyan lehet így látni, értelmezni, befogadni valamit, ha 10-15 perceket átpörget valaki?!
Aztán megnéztem az Underworld ( 5-öt azt hiszem, vagy 4, 6 ) fogalmam sincs hanyadik részét, rájöttem, milyen butus vagyok, már rég nem nekem készítik a filmeket, nyert az Y generáció. Pontosan úgy csinálják ezeket a sz@rokat, hogy pörgetve, megállítva, félbe szakítva, teljesen másra koncentrálva ( akár telefonozva ) se maradjanak le semmiről a nézők.
0/10.
Pár évvel ezelőtt még ezeknek a szemeteknek is adtam egy-két pontot.Mindig kitaláltam valamit : Beckinsale-nek jól áll a ruha, vagy röhögtem az ostobaságokon, esetleg volt egy jelenet, ami elviselhető volt. Mára elfogyott a türelmem, 0, nulla és kész!

április 17. 00:18
Azt hiszem youtube-on találkoztam az egyik olyan kritikával, mely szerint, túl sok a sötét tónus, és gyakorlatilag kitakart mindent a vásznon. Hozzá kell tennünk azt is, hogy ami az anyagi ráfordítást illeti, ennek a filmnek egyre csak nyirbálták a költségvetését. Szóval tényleg nem fűztem hozzá komoly reményeket, hogy tetszeni fog, amit látok, de hála az égnek, most pont hogy azt akarom itt kifejteni, hogy mennyire kellemes csalódás ez a darab, mindenféle szempontból számomra. Erre a részre nem igaz az, hogy a sötétség miatt elveszne a lényeg, mert pont hogy ellenkezőleg, minden tökéletesen jól látszik, és ami mégis sötét , annak az jól is áll. A költségvetésből pedig ezúttal ráfordították a filmre, amit kell. Szerintem jól összerakott, minőségi darabot kaptunk. Aki meg nem szereti az Underworld filmeket, az egész egyszerűen ne nézze. Ami kritikát még hozzá tudok tenni, az például, hogy túl sokat kel várni a komolyabb akciójelenetekre, és valami egészen nevetséges, szánalmas módon lett kívülhagyva a filmen, Selene lánya. SPOILER A gyerek, akinek egy percig nem volt még hagyományos értelemben vett élete, azt mon...

Összes hozzászólás