Film

Undipofik

/UglyDolls/
amerikai animációs vígjáték, kalandfilm, 2019
    • mb

Létezik egy varázslatos hely, Undifalva, ahol a furcsa a normális és a tökéletlenség a legjobb dolog. Itt éldegél Moxi, a csinos plüsspofi barátaival, akikkel folyton az eget fürkészik, mikor pottyan le közéjük egy újabb hibás játék, akit boldogan a keblükre ölelhetnek.
Moxi élete klasszabb már nem is lehetne, ám egyre többet mereng azon, vajon létezik-e bármi az Undifalva szélén elterülő hegyek túloldalán. Maga köré gyűjti legjobb pajtásait, és nekivágnak az ismeretlennek. A kis csapat végül a Tökéletesség városában, a hibátlan játékok világában köt ki, ahol nehéz megmérettetéseken kell részt venniük. És bár a kis undik minden vágya, hogy elismerjék őket, a próbatételek során ráébrednek arra, hogy mások szeretetéhez nem a hibátlanságon keresztül vezet az út. Hisz a leges-legfontosabb dolog, ami igazán számít, hogy mindig, minden helyzetben a tökéletlenségükben tökéletes önmaguk maradjanak.

Az STX filmstúdió egy bűbájos, szédületesen látványos családi animációs vígjátékban mutatja be a hatalmas népszerűségnek örvendő Undipofik – eredetileg Uglydolls - névre hallgató, imádnivaló plüssfigurák történetét. A tüneményes játékoknak, Moxinak, Oxinak, Babónak, Undikutyi, és cuki barátaiknak olyan fantasztikus színészek, előadóművészek adják a hangjukat, mint Vágó Bernadett, Stohl András, Ganxta Zolee, Miller Zoltán, Miller Dávid, Koós Réka és Kálloy Molnár Péter.

Bemutató dátuma: 2019. május 16. (Forgalmazó: Freeman Film)

Stáblista:

Szereplők

Wedgehead (hang)
Mandy (hang)
Lou (hang)
Moxy (hang)
Babo (hang)
Wage (hang)
Kitty (hang)
Ox (hang)
Ugly Dog (hang)
Lucky Bat (hang)

Vélemény:

február 10. 19:31:20
február 10. 19:31:20
Egy újabb egész estés, lelketlen, mézesmázos játékreklám. Bukta lesz ez is.
január 16. 10:17:06
január 16. 10:17:06
Uglydolls, magyar címe: Undipofik
Májusban Undipofik címmel fogják a mozikban vetíteni. Az előzetes alapján nagyon szuper! https://bit.ly/2Cnm7d5