Űrhadosztály

Bakancslistához adom
Space Force
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjátéksorozat, 30 perc, 2020

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Egy tábornok sajnálatos módon kénytelen összedolgozni egy különc tudóssal, hogy felkészítsék az USA legújabb katonai ügynökségét — az Űrhadosztályt — a fellövésre.
Forgalmazó: Netflix

Stáblista:

Szereplők

Mark R. Naird tábornok
Obie Hanrahan
Kick Grabaston
Dr. Adrian Mallory
Angela Ali
F. Tony Scarapiducci
Erin Naird
Yuri 'Bobby' Telatovich
Fred Naird
Dr. Chan Kaifang
Brad Gregory

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
Atis88 2020 szept. 14. - 04:52:06 4/10
Rettentően unalmas, sokszor erőltetett. Felénél abba is hagytuk a párommal. Egyébként sem csípem annyira Carellt, pont azért mert mindig ilyen középszerű semmitmondó alkotásokban szerepel. 4/10
5/10
nick név 2020 júl. 14. - 17:36:26 5/10
Nagyon bíztam benne, hogy az alkotógárda miatt a megszokottól elütő és jó sorozat lesz az Űrhadosztály, az első pont végül beigazolódott. Kár, hogy a második nem.
Persze lehet mondani, hogy a legtöbb sorozat még a saját karakterét keresi az első évadában, ez jogos, viszont, hogy a végére sem találja meg magát teljesen, hogy nem áll össze, már nem kecsegtet túl sok jóval. Szatírának túl tompa - túl lehetett volna kicsit lépni az alapfelálláson -, drámának túl felszínes, vígjátéknak - sok esetben - túl infantilis. Általában véve túl óvatos, semmilyen. A mértékek egyszerűen nincsenek a helyükön, kicsit mindegyik a széria, és igazából egyik sem. Persze vannak jó pillanatai, ezt meg kell adni, viszont ezek a momentumok nem tesznek ki együtt 5 percet az egész évadból.
Összességében sajnos üres, átgondolatlan és/vagy kidolgozatlan érzetet kelt a sorozat. Nem tudom, hogy lesz-e 2. évada és ha lesz milyen lesz, de ha ennyiben marad az Űrhadosztály, akkor bizony a meglétét hiábavalónak gondolom.
9/10
femark 2020 júl. 13. - 01:30:16 9/10
Nekem tetszett, szórakoztató sorozat, egész jó poénok vannak benne!
5/10
AnneS. 2020 jún. 29. - 22:52:45 5/10
Négy részt megnéztem, de csak mert jobbat nem találtam. Unalmas. A hadijátékos rész szánalmas, az Angyalbőrben ehhez képest Oscar díjas. Gondoltam abszurd poénok lesznek, áthallások, de azt várják, hogy komolyan aggódjak az űrhaderőért?!? És *majdnem spoiler* miért ül Phoebe?
3/10
Rojita 2020 máj. 31. - 19:39:00 3/10
Még csak az első részt láttam, de erősen gondolkozom, h nézzem-e tovább is?
Ez egy olyan paródia- sorozat, ahol a poénokat, beszólásokat, de a témát is, csak az értheti, aki Amerikában él. Átjön pár dolog, amit mi is érthetünk (a twitterező elnök, a Függetlenségi Nyilatkozatnál is jelentősebb űrprogram, a fegyvernemek közötti versengés...), de valszeg, a fk minden mondata, több szereplője áthallásos.
Néhány ismert színész miatt érdemes nézni, de alapvetően ez egy olyan amcsi film, ami cs a k az amerikai nézőknek készült. Kár volt megvenni. (Ha csak nem ingyen kaptuk.)
6/10
Nico71 2020 máj. 31. - 17:26:42 6/10
Bajban vagyok az értékeléssel, hiszen érzéseim ambivalensek evvel a sorozattal kapcsolatban. Erős és gyenge színészi alakítások, minőségi képi megjelenítés, néha pedig értékelhetetlenek, klassz díszletek olykor pedig idegesítően amatőrök, humoros sorozat, melyben számtalan esetben a gyagyaság szintje képviseli a poént. John Malkovich ismételten nagyon alakít, de Steve Carell is hozza sajtos formáját, bár messze nem ez a legjobb filmje.
Hangulattól erősen függően, esti kikapcsolódásnak megfelelő sorozat. Várjuk a folytatást!
(Dicséretes, hogy van magyar szinkron! Viszont sajnálatos, hogy sok jobb filmnek viszont nincs.)


Tudós egyedül a laborban, bemegy hozzá a marketinges: - Meglephetnénk valami különlegessel az elnököt a szülinapjára! Én nem értek hozzá, de mondjuk egy láthatatlanná tévő köpennyel. - Mire a tudós: - Semmi probléma, megoldható! Hiszen rajtam kívül itt mindenkin van!" :-D


visormail 2020 máj. 31. - 16:10:02
Hát ugye netflix szemét, amit ők csinálnak abba már belenézni is kár.
1/10
meridian74 2020 máj. 30. - 17:06:32 1/10
2 részt bírtam megnézni. Már az elsőnél abba akartam hagyni, de rávettem magam hogy megnézzek még egy részt belőle. EZ egy kalap f*s. Ritkán írok ilyet. De soha életemben ilyen sz*rt még nem láttam...! Ez NULLA pont - de egy a minimum amit itt lehet adni rá, de az is sok!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu