Film

Űrvihar /Geostorm/

magyarul beszélő, 109 perc, 2017 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

44 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

A klímaváltozás biztos és elkerülhetetlen. És semmi kétség: a Föld lakóinak az életébe kerülhet. A rémítő lehetőség végre szövetségbe kényszerítette a világ vezetőit, akik együtt hozták létre az egyetlen technikai megoldást, ami a menekülés lehetőségét kínálja. Egy műholdakból álló, a Föld körül keringő gyűrűt, amelynek különleges geotechnológiai megoldásai elháríthatják a természetet fenyegető veszélyeket.
A rendszer két éve üzemel sikeresen. Ám egy műszaki hiba átalakítja a műholdhálózat működését, és ami eddig a világunk túlélését biztosította, most a gyilkosává lehet. Az ember önmagánál hatalmasabb szerkezetet alkotott, és az most maga alá is gyűri.
Egy magányos űrhajós (Gerard Butler) azonban feljut a műholdakhoz. Ha ő idejében meg tudja oldani a helyzetet, az emberiség ismét megússza. Csakhogy közben idelenn is működésbe lép egy szörnyű terv, ami a Földön és az égen is újabb veszélyeket hozhat...

Bemutató dátuma: 2017. október 19. (Forgalmazó: InterCom)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


november 26. 10:15
Általános, átlagos esetben; Szerinted az óvodás önkifejező képessége miért különbözik egy felnőtt emberétől?
A film; Az angliai Leeds egyik külvárosában, Roundhayben (Anglia, Nyugat-Yorkshire, Leeds, Roundhay, Oakwood Grange Road)[2] készítette Louis Aimé Augustin Le Prince. Szereplői: Adolphe Le Prince (Le Prince fia), Sarah Whitley (Le Prince anyósa), Joseph Whitley és Harriet Hartley. A cselekmény mindössze annyi, hogy a szereplők körbe járnak és nevetnek.

A vizualitás, azaz láthatóság, láttatás a tárgyak, események, érzések, gondolatok, fogalmak képi megjelenítése. Valamire jó lesz.

november 5. 21:40
Borzalmasan állapotba kerültem az óvodai szintű párbeszédek hallatán, meggyalázott lelkiállapotomon legalább nem segített a halál gagyi happy end a végén. Amire költ belőlem minden, a filmek iránt támasztott elvárásomat a film, arra eszmélte, hogy a sötétben hunyorítva akár a látványvilága egész jó, de amikor ez eszembejutott azonnal jött egy szégyenletes jelenet amitől a teljes figyelmemet a moziról inkább a szívószálam basztatására fordítottam.

november 2. 08:26
Ez csak egy film nyugi :D

Összes hozzászólás