Film

Vademberek hajszája

/Hunt for the Wilderpeople/
magyarul beszélő, új-zélandi vígjáték, 101 perc, 2016 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
  • eny
  • eny

Értékelés:

88 szavazatból
Szerinted?

  Ricky, a dacos városi kölyök új nevelőszülőkhöz kerül, Új-Zéland vadregényes tájaira. A kezelhetetlen srác a kissé furcsa, de szeretetteljes Bella néni és új kutyája, Tupac körében hamar otthonra lel, bár a zsémbes és magának való Hec bácsival nehezen találja a közös hangot. Amikor egy váratlan tragédia miatt Rickyt újra a gyermekvédelem felügyelete fenyegeti, a javítóintézet elől inkább hegyekbe menekül. Hec bácsi persze könnyedén rátalál, ám egy veszekedés és baleset miatt hetekre a dzsungelben ragadnak. Országos körözést adnak ki rájuk, és az újonnan törvényen kívülivé vált párosnak választania kell: vagy a saját fejük után mennek, vagy összefognak és megpróbálják együtt túlélni a nagy kalandot.

  Bemutató dátuma: 2017. május 11. (Forgalmazó: Pannonia Entertainment Ltd.)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Helyszínek10111213141516171819202122
  Kino Cafe mozi 12f
  16:00

  Vélemény:


  január 19. 23:38
  Aranyos film, egy-két jobbfajta poénnal, de senki nem fogja a hasát fogni a nevetéstől tőle.

  január 18. 19:48
  Szellemes, eredeti,akár csak a Hétköznapi vámpírok. Kiskrapek nagyon cuki, gyermekvédelmis nő kegyetlen (minden jelenetét legalább kétszer visszatekertem, könnyes szemmel:)
  Igazi jó kis kaland-vígjáték,tele humorral, annak aki érti a tréfát, és megható jelenettel, annak aki érti az embereket.
  Vhol olvastam a Ragnarök kapcsán egy R.Reynolds twitter-posztot, miszerint: Taika Waititi egyik nemzeti kincse az újzélandiaknak. Lehet benne valami.

  január 13. 22:49
  Wes Anderson Holdfénykirályságak üdítő parafráziasa

  Összes hozzászólás