Vak igazság - Rokoni szálak

Bakancslistához adom
Blind ermittelt - Blutsbande
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott osztrák krimi-dráma, thriller, 115 perc, 2019

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Alex nem örül, hogy Niko, a segítője a testvérével, Sophie-val megy színházba. Ráadásul megtörténik a baj is, a nőt elrabolják. Niko megpróbálja feltartóztatni az emberrablókat, egyiküket le is lövi, de bűntársai elmenekülnek a helyszínről Sophie-val együtt. Alex a vaksága ellenére egyedül, a rendőrség bevonása nélkül akarja lerendezni az ügyet. Először azt hiszi, Niko szerencsejáték tartozása miatt rabolták el a testvérét, de hamar rájön, hogy az elrablói sokat tudnak az ő és családja múltjáról.
FEA2 FEA2

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
nefefe febr. 07. 10:51:34 6/10
Spoiler --- Több helyen sántított a történet. Kezdve az elrablással. Amikor Nikolai küzdött az egyik elrablóval, és az lövést kapott, a pisztoly a földön volt. Ha ott nem gondolkodik és felveszi, meghiúsíthatta volna az emberrablást. Sophie két napig be volt zárva, egyedül. Meg sem kísérelt kiszabadulni, békésen várakozott, hogy megoldódjon a sorsa. Gondolom a legtöbb emberben ennél sokkal több élni akarás van. Aztán mégis megpróbálja, béna módon. Amúgy a boltossal mi lett? Az nem derült ki.
Összességében nem volt rossz film, mint azt az első résznél is írtam, lassú, amolyan Agatha Christie-sen régimódi krimi - olyan Maigret, Poiret, Columbo stb. stílusban. Közepes, egyszer megnézhető.
JOHN48 2020 nov. 07. - 11:13:29

Vak igazság - Rokoni szálak
(Blind ermittelt - Blutsbande, 2019)

Haller nővérét, Sophie-t elrabolják. Niko megpróbálja megállítani az elkövetőket, le is lövi egyiküket, de a másik két emberrablónak sikerül elmenekülnie. Alex ez ügyben egyedül akar nyomozni, nem akarja beavatni a rendőrséget, mert úgy véli, ez csökkenteni Sophie esélyeit.

Nemzet: osztrák, német
Stílus: krimi, thriller, dráma
Hossz: 88 perc
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu