Film

Valami Amerika 3

magyar vígjáték, 103 perc, 2018 16 éven aluliak számára nem ajánlott
  • mb
  • mb
  • mb
  • mb
  • mb
  • mb
  • mb

Értékelés:

252 szavazatból
Szerinted?

A Valami Amerika 3 története szerint, Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel. Vajon ezúttal is sikerül kikeveredniük a slamasztikából?

Bemutató dátuma: 2018. február 15. (Forgalmazó: Vertigo Média Kft.)

Stáblista:

Kapcsolódó cikkek:


Vélemény:

szavazat: 7/10 október 18. 19:03:04
október 18. 19:03:04

Nekem már a nyitó jelenet is kifejezetten tetszett. Szerintem szerethető, jó humorú film. Aki meg nem szereti a magyar filmeket, ne nézze. Gyanítom hogy aki ezt a filmet erős kritikával illette, az általában az összes többi magyar filmet is lehúzza. Jó persze hazai fronton is vannak sokkal jobbak, de tudjuk jól, hogy sokkal rosszabbak is. Ez a film nagyon nehezen készült el. Különböző termékgyártók számára leforgatott külön jelenetek nélkül, szponzorok nélkül, valószínűleg soha nem forgatják le, mert annyira szűk lehetett a keret. Ahhoz képest szerintem bőven jó lett. Én a színészeket is csípem, jó arcok, ha nem csinálnak semmit, már akkoris, önmagukban is komikus figurák.

Talán az első részhez képest visszalépés, de lehet hogy a második részhez képest is, viszont csapnivalónak nevezni is erős túlzás.

szavazat: 4/10 október 13. 11:46:49
október 13. 11:46:49

AtyaÚrIsten! Szörnyű. Nem vicces, nincs mondanivalója, összekutyult marhaság. Kár érte. Az első kettőnél meg kellett volna állni. És én még moziban akartam nézni.. Dejó, hogy nem tettem.

szavazat: 3/10 október 05. 14:49:37
október 05. 14:49:37

Nincs ebbe semmi jó, de azt filmre vitték!

3/10

október 05. 12:40:08
október 05. 12:40:08

Rovidebben es hosszabban is egy jelentese van, hulladek film ami regen sza.. volt az most meg sza..abb halistennek csak beleneztem de eleg is volt.

október 04. 16:38:13
október 04. 16:38:13

Röviden: nagyon rossz volt.
Bővebben: nagyon-nagyon rossz volt.
A legrosszabb, hogy ez nem a színészek, operatőrök, vágó(k) stb. hibája, ők jól végezték a dolgukat. Hanem a forgatókönyv. Komolyan gondolta bárki, hogy ez így vicces, hogy ez egy kerek egész történet?
SPOILER ON
Csak két dolgot emelek ki, pedig sokkal többet is lehetne, de annyi időt nem szánok rá. Először is, hogyan gondolhatták azt jó ötletnek ,hogy a saját munkájukat figurázzák ki? A musical újrajátszatására gondolok, ami szerintem tragikus lett, nem pedig vicces. A másik, hogy tényleg annyi a nő, hogy egy pasi felvesz egy parókával egybevarrt gumimaszkot, és onnantól ő nő? Annyira gagyi megoldás volt ez, hogy komolyan sokat elvett az egyébként sem túl jó élményből.
SPOILER OFF
Általánosságban pedig azt vettem észre, hogy túl sok történést akartak ebbe a filmbe belepakolni, nem hagytak kifutni semmit, kapkodtak ide-oda a történésekben. Kár érte!

szavazat: 10/10 október 02. 19:54:18
október 02. 19:54:18

Nagyon jó a film, csak ajánlani tudom.

szavazat: 1/10 október 02. 01:19:35
október 02. 01:19:35

A filmre egyetlen szó illik: kínos. Eltűntek a karakterek és a vígjáték helyett kaptunk egy akciókomédia erőltetett paródiáját. A filmet nyitó lövöldözésnél már érezhető volt, hogy rossz irányt választottak .

Ugyanígy rontották el az Üvegtigris 3-at is. Egy roncs filmbe nem való egy Bentley

október 01. 19:52:19
október 01. 19:52:19

Ha tehetném visszakérném azt a másfél-két órát amit elvett az életemből ez.
Pénz volt filmre, el kellett költeni, na ötletek azok nem voltak semennyire sem. Ez lett belőle.


szavazat: 8/10 október 01. 17:20:33
október 01. 17:20:33

A 3-ból nekem ez a rész tetszett a legjobban. A 2.-ra egyáltalán nem emlékszem, az első azért jó, mert retró hangulatú, de sose szerettem. A 3-ban Stohl nagyon jól játszik, Faragó András, Csuja Imre is. Faragót simán megnézném színházban is. Viszont az sose értettem, hogy Oroszlán Szonja miért volt olyan felkapott a hazai filmek terén??!! Labancz Lilla első kiadása.

október 01. 12:31:18
október 01. 12:31:18

Visszatérve a meztelen segg -ekre. Eszembe jut Haláli fegyver című paródia film. mikor Emilio Estevez meztelenéül sétál végig azzal a címszóval, hogy minden filmbe kell egy funkció nélküli meztelen segg-es jelenetnek. Igen ám de nem ennyi :DD Ha ivós játékot játszanának a ha látsz egy segget iszol szabályokkal ,akkor itt a végére csont részegek lennének a játékosok.

október 01. 11:45:30
október 01. 11:45:30

Elnézést hogy megint írók :DD Alex mármint maga a színész Szervét Tibor szerepelt még a filmben, de annyira "bebizonyította" hogy nem ö az hogy ki is ment a fejemből :D

október 01. 11:36:58
október 01. 11:36:58

Kassai Ilona ! Nem mellesleg egy remek szinkron színész.

Pl a Gyilkos sorokban ő Angela Lansbury ,és még lehetne sorolni .

október 01. 11:31:21
október 01. 11:31:21

Visszább olvasva "S*gghülye Oroszlán Szonja - a korábbi részek kedvesen butuska karaktere itt már-már undorkeltő, megbocsáthatatlanul sötét és ellenszenves r*banccá válik "

Akkor nem csak én éreztem így. Nem akartam ki írni. mert igazából az előző filmekben is ilyen karakter volt, de nem ennyire.

október 01. 11:26:40
október 01. 11:26:40

Ami kimaradt.Stohlt nem szeretem , de jó fejtség volt tőle hogy elvállalta saját maga paródiáját. Viszont az az éneklés nekem sok volt. Már a Megjött Apuci-ban is idegesetit a Panda rádió-s dalolásával. :D

október 01. 11:18:53
október 01. 11:18:53

Az első két részt szerettem, ezen is voltak olyan jelenetek amiken jót derültem. Ugyanakkor érződött rajta, hogy már apadóban van az ötlet börze. Remélem tudják mikor kell abba hagyni egy történet kisajtolását, és itt a boldog befejezés , valóban befejezés volt. ( Szép volt jó volt, de ne essünk abba a hibába hogy ugyanúgy nem tudunk leállni mint az amcsik.

Alex bele rakása a filmbe elég erőltetett volt szerintem, legalábbis érződőt rajta, hogy nem nagyon fűlik a foga az egészhez , gondolom ezért is lett a "csavar bedobva" Viszont Alex-et egycsapásra Arsène Lupin-re átgyúrni számomra kicsit túlzás volt. Az a csavar csak hozzá adott a filmet eléggé átható langyisághóz. ("Az én csinálom a köcsögöket beoszláson viszont az ajánlóban is jót röhögtem")

Gondoltam hogy be fogják vetni a leesett a szappan geg-et. De
túl sok meztelen fenekű szinész-re marhára nem lettem volna kíváncsi, szóval elhittem volna akkor is hogy meztelenek ha nem mutatják a seggüket. (Mondhatják hogy az előző filmekben több volt a női meztelenség, és ez valamilyen szinten igaz. de itt túl buzgón próbálták behozni. )

A filmről a véleményem egynek elment , de ez nem az a darab, amit minden évben képes lennék megnézni. A készítők kérem tanuljanak az amcsi több részes filmek, és az üvegtigris példájából , több részt ne próbáljanak, mert oltári bukta lesz belőle. Itt is gondolom már nem hozta az elvárt sikereket , ezért is került ilyen gyorsan a TV képernyőjére. ( mindenesetre köszönöm hogy láthattam)

Valahogy a film a maga paródiája lett . Olyan lett mint maga a Büdös pardon Bűnös város. Ha nincs sikere a moziban ? Majd biztos tuti siker lesz DVD-n vagy TV ben :DD SZERK: Láttam az itteni cikket: https://port.hu/cikk/mozi/ennyi-ember-nem-tevedhet-21-eve-nem-latott-sikert-ert-el-a-valami-amerika-3/article-50757 De ez nagyban az előző két film sikereinek köszönhető. A mostani film után egy 4. filmnél kevesebb lenne az érdeklődés. (De lehet én tévedek)

szeptember 30. 07:13:39
szeptember 30. 07:13:39

Erősen dolgozni kellett volna még a történeten... Tele volt fölösleges, öncélú jelenettel. A színészek megszólalásai üresek, rövidek, semmitmondóak, a jelenetek helyenként összefüggéstelenek. A "nagyfilm" hatás helyett inkább egy stúdióban forgatott brazil tv játék érzése volt bennem. Nekem a film élményt agyoncsapja a tv tűéles hd felbontása, ez nyilván rátett erre mégegy lapáttal. Kár érte, lehett volna belőle az első kettőhöz hasonló tartalmasabb "inteligensebb" vígjáték. A kevesebb több lett volna abszolut megállja a helyét. Ettől függetlenül volt benne jópár vicces utalás, kiszólás, amik szerencsére feledték az alpári poénokat.

szavazat: 3/10 szeptember 26. 17:27:13
szeptember 26. 17:27:13

Herendit kifejezetten kedvelem, emiatt vagyok mérges rá ezért a fércműért. Az első rész intelligens aprólékossága a forgatókönyv és a karakterek tekintetében, a második rész még mindig újdonsággal és remek zenével szolgáló varázsa itt totális nihilbe, sőt kifejezetten kínos jelenetekbe fulladt.
Számomra a leginkább megbocsáthatatlan hibák a következők voltak:
Kokó Stohl a börtönben - önirónia helyett elviselhetetlen ripacskodás, különösen az üvöltő énekes jeleneteknél
S*gghülye Oroszlán Szonja - a korábbi részek kedvesen butuska karaktere itt már-már undorkeltő, megbocsáthatatlanul sötét és ellenszenves r*banccá válik
Nagy Ervin figurája - Én éreztem kellemetlenül magam helyette, pedig nem vagyok sem homokos, sem homofób.
Szervét Tibor dupla szerepben - a forgatókönyv egyik leggyengébb koncepciója. Értelmetlen és ostoba húzás.
Ganxsta - Zana Zoli sokadszor hozza a tőle megszokott, teljesen hiteltelen keménysrácot. Így 70 kilósan, őszülő halántékkal különösen szánalmas.
+ borzasztóan idegesítettek az indokolatlanul gyakran felvillanó férfi hátsók.
Valamint egyetértek az előttem szólók közül azokkal, akik szerint a három testvér karaktere is totálisan súlytalan ezúttal.
Valami Amerika 3. helyett én inkább a Bűnös Város 2. címet adnám a filmnek...


szavazat: 8/10 szeptember 25. 08:29:30
szeptember 25. 08:29:30

Az első kettő valóban jobb volt, itt egy kicsit akadozott a dolog, de messze nem olyan rossz, mint ahogy itt sokan lehúzták. Sokszor bugyutácska a sztori, főleg ami a börtönben történik, de nem kell megfejteni, elég ha szórakozunk, mosolygunk.

szeptember 24. 17:19:38
szeptember 24. 17:19:38

Aki Stand-up-hoz van szokva, az ne nézze meg a filmet, ehhez több kell.

szavazat: 2/10 szeptember 24. 06:50:49
szeptember 24. 06:50:49

A Valami Amerika 3 projekt eredeti címe "Bűnös város" lehetett...

Összes hozzászólás