Védd magad, jönnek!

Bakancslistához adom
Save Yourselves!
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai sci-fi vígjáték, kalandfilm, 93 perc, 2020

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
kollerne 2021 nov. 16. - 15:46:19 9/10
Szerintem nagyon szórakoztató volt a film. Igaz, hogy a képi világa és az akciójelenetei elég bugyuták voltak, de talán pont azért, hogy a film mondanivalója maradjon a fókuszban. Ugyanis szerintem ez inkább egy társadalom kritika volt sci-fi jelmezbe bújtatva, s nagyon kedves humorral mutatja meg a nézőknek, hogy mi az, ami világunkból megmentésre méltó. Mindenesetre köszönöm Nótáriusnak az ajánlást, az alapján néztem meg.
Szigeti Ágnes 2021 nov. 15. - 15:32:53 Előzmény Nótárius
Köszi!
Nótárius 2021 okt. 22. - 19:44:44
"Jack (John Reynolds) és Su (Sunita Mani) egy menő brooklyni házaspár, akik sok barátjukhoz hasonlóan a modern technológiától függenek, szinte nem is tudják letenni az okostelefonjukat. Attól tartva, hogy ez a függőségük tönkreteheti a kapcsolatukat, megragadják a lehetőséget, hogy egy erdő elszigeteltségébe menjenek, és megfogadják, hogy ott egy hétre elszakadnak a külvilágtól. A telefonos szövegektől, információ-özöntől és különböző értesítésektől védve, tényleg sokkal jobban érzik magukat. De így meg nem kapnak hírt arról sem, hogy a Földet támadás érte. Aztán mégis elkerülhetetlenül szembesülve a történtekkel és azok következményeivel, a párnak ki kell találnia a visszautat a civilizációba – avagy abba, ami maradt belőle."

A film trailere:
https://youtu.be/DB0j6sxUilc