Vigyázat, gorilla!

Bakancslistához adom
Attenti Al Gorilla
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott olasz családi vígjáték, 90 perc, 2019

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Lorenzo középkorú ügyvéd, de nincsenek kliensei, nincs szerelmi élete, de van három gyereke és elvált felesége. Egy lúzer, és ezt tudja is magáról. Hogy visszanyerje a családja tiszteletét, beperli az állatkertet a gorilla elhanyagolásáért. Meglepetésére megnyeri az ügyet, azonban kénytelen hazavinni a főemlőst. Az élete emiatt teljesen felfordul, de a gyerekei szeretik az állatot, és most végül értelmes kapcsolatba kerül a családjával. Már csak egy apró gond van: a gorilla a házában.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
itsme1 jan. 05. 09:42:10 6/10
A Cinemax kettőn láttam a filmet, ott nagyon tájidegen, de egy kommersz tévécsatornán, vasárnap délelőtti vetítéssel sokkal több pontot érhetne el. Könnyed, olaszos, néhol idétlen vígjáték.
3/10
Nico71 2020 jún. 08. - 23:51:47 3/10
Jópofa lenne, ha nem volna a sok kapkodás, értelmetlen zagyvaság benne. Az egész család nehezen követhetőnek találta a filmet. Számtalan esetben a nézőkre hagyják, találja ki, mit is akart mondani egy-egy szereplő. A párbeszédek, mintha többször félbe lennének vágva. Olykor csak kapkodtuk a fejünket, most, mi van? Gyerekeink igen sokszor kérdezték, most miért nem így vagy úgy tesznek a szereplők, hiszen az lenne logikus (életszerű). Miért van egy videoklip a film közepén?
Én még annyit kérdeznék, egy gyerekeknek szóló, ill. családi filmben, miért vannak szexuális poénok, jelenetek? És miétől poénos a gyerekműsorban, hogy megölnek egy tengerimalacot?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu