Visszatérés Christmas Creekbe

Bakancslistához adom
Return To Christmas Creek
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai film, 85 perc, 2018

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Húsz évvel azután, hogy az apja és a nagybátyja nem áll szóba egymással, Amelia, a karriercentrikus, chicagói alkalmazás-fejlesztő visszatér a szülővárosába, Christmas Creekbe, hogy újra felfedezze a karácsony értelmét. Találkozik a gyermekkori barátjával, Mike-kal, és az elidegenedett nagybátyjával, Harryvel, akinek az Amelia apjával való ellentéte megosztotta a családot az ünnepi időszakban. Ahogy részt vesz az ünnepségeken, és kezd beleesni Mike-ba, Amanda újra fölfedezi a karácsony örömét.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Helena25 2021 júl. 03. - 19:08:02
Gyönyörű Chicago télen, a hóesésben, főleg karácsony idején! Jaj, de szeretnék ott lenni, a film is nagyon kedves, bájos, de egyszerű a maga történetével.
7/10
dandelion83 2019 dec. 07. - 16:43:11 7/10
Kedves, szívet melengető karácsonyi film, szerethető szereplőkkel, kiszámítható történettel.
3/10
Rojita 2019 dec. 01. - 18:50:05 3/10
A film iskolapéldája lehet a Hogyan írjunk forgatókönyvet, h azt megfilmesítsék c. tanfolyamnak. A megoldás: legyen karácsony a háttérben. Minimális cselekménnyel, hatalmas dekorációval, néhány ünnepi dallal hozzuk karácsonyi hangulatba az embereket. Emlékeztessük őket arra, h az életben a legfontosabb a család és a jóbarátok megbecsülése és szeretete. Örök igazságok. Decemberi tévéműsorok kötelező anyaga.
A filmnek számomra külön jópont, h a gyerekszereplőnek nem egy szokásos tündi-bündi, mini Barbie babát választottak, hanem egy olyan 7-8 évest, akinek a nemére a film közepéig csak találgattam.