Utazás a semmibe

Bakancslistához adom
Voyagers
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai sci-fi, thriller, 108 perc, 2021

Értékelés:

38 szavazatból
Szerinted?

A távoli bolygóra induló, az emberiség utolsó reményét jelentő expedíció káoszba fullad, amikor a faital utazók rájönnek, hogy vegyi anyagokkal manipulálják őket, amelyek visszafogják érzelmeiket.
Forgalmazó: Freeman Film

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
sexykex máj. 14. 07:48:45 6/10
Ha az emberi természet szépségeit szerették volna bemutatni, az sokáig elég hitelesre sikerült, de a későbbi megvilágosodás sajnos kissé megerőszakolta a korábbiakat. Ennek ellenére ügyesen ötvözi a film az illúziót a valósággal, a sci-fit a thrillerrel. (Sajnos a kék víz akkor is kellett volna, ha egy halom kasztráltat küldenek az új világba. Az agyasoknak ui. izgalmas feladatokra van szükségük, különben megőrülnek unalmukban. Vajon az A.I. is unatkozik?)
1/10
Mermirrmurr máj. 12. 19:05:02 1/10
Ez a film, egy abszolút kiszámítható, gyenge, semmi.
9/10
Ildikó Nóra máj. 12. 16:04:15 9/10
A filmet Colin F. és Tye S. miatt néztem meg, kellemes meglepetés volt, a film tetszett, érdemes megnézni, végig izgalmas, érdekes, kikapcsolódásnak teljesen jó. Tetszett a történet, a szereposztás, a karakterek, a filmzene is. Kár, hogy Colin F. csak a film elején szerepel.
10/10
Gomez1 máj. 09. 19:45:39 10/10 Előzmény Csodálatos Pukkandúr
Nagyon egyet értek veled! Nekem is a Legyek ura jutott a filmről eszembe.
6/10
Filmz ápr. 02. 10:43:39 6/10
Nekem thrillernek kicsit gyenge. Colin Farrell-t, mint színészt bírom és amikor jelen volt, akkor már csak jelenlétével is igen sokat adott a filmhez. A logikája igen, hát kicsit logikátlan :D :P De egyébként érdekes elképzelésnek tartom. Amúgy a tinik vetyengése annyira nem jött be. Minimális feszültséget néhol éreztem. Szerintem egész jól bemutatta az emberi természet felszínre törését. A végére átcsapott egy amolyan "tudjuk, hogy ilyenek vagyunk - erőszakosak-, mi emberek de egyben nagyszerűek is vagyunk" életérzésbe. A vége tetszett. Összességében egyszer nézhető volt nekem.

Az tetszett amikor kiderült, hogy végülis, hogy ölték meg Richard-ot. Egy üde kis csattanós fordulópont.


7/10
Cukros csirkecomb jan. 23. 21:33:20 7/10 Előzmény György Kádár

Szerintem amit mondtak nekik: nyikorgott az űrhajó.
Én meg végig azon gondolkodtam, hogy Sela vajon egész út alatt itta-e a Kéket... Végül hajlottam rá, hogy nem, de akkor valószínűleg szenvtelenül is lehet szerelmesnek lenni.


6/10
trikolor jan. 02. 22:31:30 6/10
A sci-fi sztori érdekesnek indult, aztán ellaposodott, egy gyengécske thriller lett a végére. Azért több, mint egy tinimozi. A nagy marvel eső közepén megér egy próbát.
4/10
Bigpapa 2021 dec. 29. - 23:16:00 4/10
Lehetett volna jó is,de nem az lett. A film 40 percétől elkezdtem tekerni, már nem igazán érdekelt, csak lássam,mi a vége.
Spoiler
Picit reménykedtem, hogy mind meghalnak, csalódtam :D :D
2/10
gulupeti 2021 dec. 28. - 21:22:08 2/10 Előzmény kareshu@citromail.hu
Mintha csak én írtam volna. Ugyanígy érzek a tinifilmekkel kapcsolatban, jót még nem igazán láttam. Kár, hogy nem olvastam utána ennek a filmnek, mielőtt hozzáfogtam, így megint belefutottam egybe. Végig gyötörtem, de nagyon kár volt. Komolytalan "alkotás".
György Kádár 2021 dec. 21. - 20:45:11

Mi volt a zaj?


György Kádár 2021 dec. 21. - 20:30:17
Bújócska.
5/10
offtopic
tesz-vesz 2021 dec. 16. - 10:08:44 5/10
Csodálatos Pukkandúr első kommentjét itt, látom androidon, telefonon, de Pc-n meg nem. ez miért van?
5/10
tesz-vesz 2021 dec. 16. - 09:57:38 5/10
Egy modern Legyek ura, csak az a baj, hogy már a Legyek ura se volt túl nagy szám, ez a film se az, habár egész jól indul. Egyikből se lehet semmi komoly következtetést levonni az emberiségre, mert mindakettő fikció (!) . Tinifilm lett belőle, egetverő butaságokkal, nem pedig okos sci-fi, de azt azért már látjuk, hogy nem szülő nélküli tiniket kell elvinni ilyen komoly útra, mert hiedelemvilágaik befolyásolhatják őket, több generáció kell. Nem is értem, hogy miért nem CSALÁDOKAT küldtek az útra, ahol van nevelés, és megakadályozhatják a mérnök, tudós szülők a kísértetektől, idegenektől való félelmet. Több generáció jobban segít, tanít, nevel, nem egy apaszerep kell, hanem sok, hogy színesebbnek lássák a világot, szülővel szeretetben is nőhettek volna fel, ahol már az unokák is tudják a családjaikat nevelni, hisz a bolygón már amúgy is természetes módon szaporodnának! Olyan mintha a google szervezte volna ezt az űrutat, annyira bízott az életképtelen nevelési programjában, csak semmi nem volt jó belőle (de tudom nem lehet itt cégeket szidni, a port mögött is a google érdekes értelmi színvonala és hiedelemvilága áll.)
Ez a film lázadás a google ellen :) a diszlájkok nélküli hazugságok, a modern 1984 ellen.

Ezt azt idegeneket kifejthették volna, miért gondolják, hogy lehet ilyen, láttak egy horrorfilmet? vagy az új bolygón idegen életforma is van? és a tanulmányi anyagokból látták az alient?
kicsit képtelen, hogy

látják hogy megöli az apjukat, a hgyerek, és még így is ilyen sokan állnak még mindig a gyilkos mellé. túlságosan rosszat gondolnak a készítők az emberekről, mondjuk ezek nem is igazi emberek, hanem a google (vicc) által tenyésztett lombikbébik.

a Mother jó sci-film volt amúgy, most eszembe jutott hogy azt szinte hibátlannak találtam sci-fi és nevelési szempontból is.

és nagyon képtelen hogy póló nélkül a srác a végén nem kap fagyási sérüléseket nyitott zsilipkapunál, mikor a lába már kilóg az űrbe. póló is lehetett volna, akkor is szétfagyott volna a lába, meg tán az egész teste is, és gyanítom, egy ilyen mértékű nyomáscsökkenésnél az egész zsilipszekció kirobbant volna, nemcsak egy porszívó hurrikán támadja be szokásos és klisés módon az akcióhős és néha kicsit málé vagy szappanoperásan túlírt főgonosz delikvenseket. de még a viselkedés elfogadható benne, létezhet ilyen.
2/10
kareshu@citromail.hu 2021 dec. 15. - 21:24:27 2/10
Utálom a kamaszos filmeket. Herótom van már a kamaszos filmektől. A csapból is kamasz/tinis filmek jönnek. Azt hittem, végre beülhetek egy normál scifihez. Kiskölykökkel elkezdődik, oké... Erre mit írnak ki? "Tiz évvel később.". Na itt dobtam bele a tévébe, na meg az egész Netflixes HBO-s trendbe a nagykalapácsot.
A rend kedvéért még hozzáteszem: beletekertem, és pont olyan, mint ami várható volt. Wamposan néző tinik tesznek érdektelen dolgokat. Mint minden ilyen - manapság oly divatos kamasz hero story -, egy műanyag maszlag.
3/10
Tiberio 2021 júl. 09. - 14:24:18 3/10
Klisékkel, közhelyekkel teleszórt iparosmunka; olyan gyenge, olyan lapos, szellemtelen, hogy akár német filmnek is elmenne. Hagyjuk is... semmit nem hagy ki, aki kihagyja. Az ostoba cikk írója még ide mer citálni egy sci-fi klasszikust; na, ehhez pofa kell, tényleg.
9/10
Csodálatos Pukkandúr 2021 júl. 08. - 20:54:54 9/10
Futurisztikus környezetbe ágyazott, feszültséggel teli Legyek ura történet, jó karakterekkel, tartalmas mondanivalóval, szép kivitelezéssel! Régen láttam ilyen magával ragadó sci-fit, az IMDB 5.4 pontja egy vicc, miközben a retardált kisgyerekeknek való idióta szuperhősfilmeket rendre felpontozzák.
9/10.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu