Vad esküvő

Bakancslistához adom
The Wilde Wedding
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjáték, 95 perc, 2017

Értékelés:

39 szavazatból
Szerinted?

Eve az esküvőjére készül, de nem ez lesz neki az első. A nagy eseményre összehívja a családot, ami nem kicsi. Az esküvő előtti estén Eve vőlegénye félrelép, de reggelre már Eve is úgy gondolja, hogy nem jó ötlet a házasság. Végül ismét hozzámegy egykori szerelméhez, gyermekei apjához, az igazi társához, Laurence-hez.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
The Cortez 2023 dec. 01. - 23:03:20 6/10
Őrült vígjáték családi + ismerősi session- party film- illetve némi valóságshow feelinggel. A sztori rengeteg szórakoztatóan idétlen, züllött szereplőt mozgat, de nem igazán lehet nyomon követni ki-kihez tartozik, leginkább csak azt tudjuk meg róluk, hogy mindenki vagy piázik, vagy drogozik, vagy baszik vagy csak szeretne. Talán Glenn Close karaktere a legnormálisabb, bár őt végig idegesítően isteníti az alkotás.
Több jelenet végigröhöghető, és befigyelnek valóban vad, perverzebb ötletek. John Malkovich egy hihetetlenül szánalmas, modoros figurát alakít, míg Patrick Stewart viccesen égeti magát. A cselekmény a végére belassul, unalomba fullad, valamint átmegy nyálaskodásba. A zenei összeállítás remek, mivel nagyrészt Parov Stelar számai pörögnek.
Összességében hiányzott belőle egy finálébeli káoszba torkollás, túltolt elkattanás, a kínos hollywoodi befejezés pedig sokat rontott a végeredményen.


port_boy 2021 aug. 08. - 22:38:34
Erotikus marhaság.
10/10
gyöngykuckó 2021 aug. 08. - 22:10:48 10/10
Jó film, nem értem a hozzászólókat...
2/10
Robert_Feher1985 2021 máj. 15. - 22:47:29 2/10
Kezdem, ami jó volt a filmben (és az egyetlen indok, ami miatt 2 csillagot kapott 1 helyett), és az a zene! Hála Parov Stelarnak, akinek legalább a film 50%-a alatt a számai szólnak, nagyon jók, és illenek is az adott jelenetekhez....és azt hiszem itt a vége a pozitívumoknak, minden más egy zsákba gyűjtött fingás, nem ér 20 fillért a rendezői munkától az operatőri tevékenységen át a színészi játékig. Ha ezt valaki árulná DVD-n, nem adnék érte fél nyers krumplit. A rendező meg marha okos volt, nagyon korlátolt felfogással, ha azt hitte, hogy vígjátékban főszerepet ad Glenn Closenak. Felfoghatnák már, hogy ő mellékszerepekre jó csak, főszerepekre alkalmatlan. Nincs ezzel semmi gond, ami megy Meryl Streepnek az nem biztos, hogy menni fog Glenn Closenak is. De még egyszer, ezzel nincs semmi gond, ha ezt úgy is kezelnék....
1/10
NorbiB 2018 febr. 18. - 21:18:34 1/10
Igazak a hozzászólások, háttérzajnak kitûnõ.
Filmnek nem. 10/1
1/10
zerge44 2018 febr. 17. - 12:52:19 1/10
Ez a film egy kínszenvedés, háttérzajnak jó. Sok az apró, néha semmit mondó kis jelenet. Más megvilágításból sokkal viccesebbre is meg lehetett volna csinálni. Bár a film egészét nézve nem vígjátéknak szánta a rendezõ a filmet.
5/10
alien1976 2018 febr. 17. - 04:18:42 5/10
John Malkovich a hátán vitte a filmet, s fantasztikusan szerepelt. Le a kalappal elõtte. De sajnos ez a film döcögött, szenvedett. Rengeteg szereplõt, rokont, ismerõst, gyermeket, barátot vonultattak fel benne, amiben elveszett mindenki. A rengeteg karakterbõl alig ismertem meg valakit. Csapongtak az emberek, a szereplõk, az egész nem vol kiforrva. Olyan érzésem volt, mintha a rendezõ hihetetlen sok mindent szeretne megmutatni, s ez bukik, feldõl, s elborul mint egy kártyavár. Felesleges mellékszálak kerültek bele, amelyek el lettek felejtve. Néha már belezavarodtam, hogy pontosan ki kivel kavar, ki kivel van jóban. S egy kérdés: Lehet nem figyeltem, de hol volt a többi ex- férj??? De mindegy. S a legnagyobb megdöbbenés a vége volt. Nem a történet vége miatt, ami talán kiszámítható. Hanem hogy az egész lelassult, s jó lett. Az utolsó pár perc (hála J.M.-nek), fantasztikus lett. S a naplementénél tett mondatok, nagyon ott voltak. De ennyi amit ki tudok emelni, illetve a zenét. Azt jól összehozták, nem úgy mint a filmet.