Wonder Woman 1984

Bakancslistához adom
BA - 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai akciófilm, kalandfilm, fantasy, 151 perc, 2020

Hidegháború. Az ezerkilencázhetvenes-nyolcvanas évekbeli Európában, a közelinek látszó atomháború árnyékában igazán szükség volt hősökre. A csodálatos Wonder Woman (Gal Gadot) sem maradhat tétlen: kémnek szegődik, és azt a feladatot kapja, hogy levadássza a Szovjetunió legkegyetlenebb, legveszélyesebb ügynökét.
Még nem is sejti, hogy a másik oldal is toborzott néhány szuperhőst: és nem az evilági rosszal kell megküzdenie, hanem szuperképességeit szuperképességek ellen kell bevetnie.

Az elsöprő sikerű Wonder Woman után a folytatásban az első film stábja segítségével ismét egy csodálatos, erős női figura száll harcba – a közelmúlt Európájában és Amerikájában.
Bemutató dátuma: 2021. január 21. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Hozzászólások

go84 2020 dec. 30. - 17:07:24
Szamomra csalodas. Konkretan nem tudtam vegig nezni. 2 ora kornyeken dobtam. Az eleje lassu es unalmas az utana kovetkezo nyal tengert meg nem birtam... a 84-es kozegbol meg semmi nem jott vissza. Nem moziban neztem teny de nalam ez 4-es.
Nico71 2020 dec. 29. - 17:54:23

Ha egy repülőgép teljesen láthatatlan, akkor miért látszik a pilótafülkéje? Ha látszik, akkor miért nem látható kívülről, pl. az ablakán keresztül? Ha életében első alkalommal csinál ilyet Diana, akkor hogy megy neki ilyen egyszerűen és időkorlát nélkül (miközben éppen gyengül az ereje)? Ha pedig képes ilyesmire, akkor később, pl. Az Igazság Ligájának tagjakén, miért nem alkalmazza soha?(még az animációs filmekben sem) Sőt, ebben a filmben, miért nem csinálja többször? Mondjuk az autóval? Még egy kérdés a repüléssel kapcsolatban, Steve Trevor, honnan tud ilyen modern szuperrepülőt vezetni? Ha a valódi pilóták csak a sisakba épített headset-el tudnak kommunikálni, akkor ők miként tudnak beszélgetni a sugárhajtású repülőben, akár egy Bentley hátsóülésén? Diana-nak honnan volt belépőkártyája a repülőkhöz, ha pedig ezek múzeumi, kiállítási tárgyak, akkor miként képes működni egy ilyen kiszuperált repülő? Indítókulcsuk, honnan volt hozzá?
A tankok előtt, miért játszanak a gyerekek az úton? Retardáltak?
Miért kell a filmekben szép, jól alakkal rendelkező, tanult nőket úgy beállítani, mintha ronda, esetlen, buta lenne, majd attól válik bombázóvá, hogy leveszi a buggyos nadrágját és felvesz egy magassarkút? Miért nem lehetet eljátsszatni egy kevésbé szép nővel a szerepet? Sőt, nem életszerűbb lett volna, ha Steve Trevor is egy átlagos, egyszerű pasi testébe kerül nem egy modellkinézetű szépfiúéba? Bár az is felmerül, a test tulajdonosának nem voltak ismerősei? Nincs rokona, haverja, barátnője, pasija, gyereke? Miért látjuk Chris Pine-ként, mikor külsőre nem ő az? Lelki szemeinkkel látjuk vagy mi? Nem is értem, akkor minek írták bele a történetbe a test megszállását, miért nem jelent meg csak úgy a semmiből az igazi Steve Trevor. Vagy akkor lássuk az új testben, és alakítsa a másik színész a szerepet. Felmerült bennem, ha Diana, az az Gal Gadot ennyire befolyásolható, akkor talán nekem is lenne nála esélyem, csak azt kell mondanom, az egyik régi szerelme vagyok. Talán elhiszi és fél perc után már csókolózik is velem. Másnap pedig már együtt ébredünk az ágyban. ;-)


Nico71 2020 dec. 29. - 17:01:53
Sajnos csalódás volt! Nekem nem nyerte el a tetszésemet. Gyenge történet, gyenge megvalósítás. Rossz színészi játék, béna filmtrükkök, elcsépelt akciójelenetek (olyanok, akár egy Indiai szuperhősfilm). Se füle, se farka! Nem jött át a retró hangulat sem. (Mellesleg, igen hülyén nézett ki a videójáték stílusú felirat a Themüszkirai jeleneteken! Kezdhették volna a filmet 1984-ben, majd válthattak volna Themüszkiára, egyfajta visszatekintésként. Ha már itt tartok, milyen alapon vett részt egy gyerek a felnőttek viadalában? Nem is szólva arról, Hippolüté hercegnő, kifejezetten eltiltotta Dianát kiskorában a harctól, az edzésektől. Mikor készült fel Diana minderre? Az sem derült ki, milyen apropóból rendezték meg ezt a versenyt. Miként illeszkedett mindez a film történetébe?)
Erre a marhaságra kapott Gal Gadot-t és Patty Jenkinst 10 - 10 millió dollár plusz pénzt? :-o Miközben számtalan nagy színész, rendező, filmkészítő pedig hoppon maradt? :-o
cellasto 2020 ápr. 14. - 21:41:26
"Az első film egy fejlődéstörténet volt, megtidtuk, hogyan lett Dianából Wonder Woman. Akkor még nagyon naiv volt, és nem értette, mennyire összetett dolog az emberi élet. Egy partra vetett hal volt. Ebben a filmben ez már nem lesz így, Diana sokat fejlődött. Sokkal érettebb és bölcsebb lett. És nagyon magányos is, mert elvesztette az összes csapatársát, akiket meg kellett volna védenie. És ekkor történik vele valami nagyon-nagyon őrült dolog..."

épp a naivitása tette hihetetlen szerethetővé a karaktert..
remélem nem a femen vonalat fogják megnyomni, mert az első épp ennek a hiánya miatt lett abszolut nézhető kategória
cellasto 2020 febr. 13. - 20:00:31 Előzmény szucsgyula
Én ezt értem. De már unom. Mindenbe beleszovik a qrva politikát.
szucsgyula 2020 febr. 13. - 14:36:49 Előzmény cellasto
Mivel a hidegháború idején játszódik a történet, elég furcsa lenne barátságos szovjeteket bemutatni, hiszen még javában kétpólusú volt a világ, egymásra irányított atomfegyverekkel...
cellasto 2020 jan. 31. - 21:20:05
Na megint az oroszgyulolet...muszaj eztmindenhova kisugarozni?Ennyire frusztrált amerika? Az előző womanfilmet szerettem, de ilyen tartalommal ennek a kozelebe sem megyek...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu