Film

X-Men - Apokalipszis

/X-Men: Apocalypse/
magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm, 144 perc, 2016 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
  • eny
  • eny
  • eny
  • eny
  • eny

Értékelés:

156 szavazatból
Szerinted?

  Tíz évvel Az eljövendő múlt napjai rendkívüli eseményei után X professzor (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender) és Mistique (Jennifer Lawrence) még mindig kerülik egymást. De a sors újra úgy akarja, hogy útjaik keresztezzék egymást.
  Apokalipszis felébred a sírjában, körülnéz a világban, és úgy dönt: hirtelen evolúciós ugrással alakítja át a '80-as éveket. Elindul, hogy összegyűjtse négy mutáns segédjét, a négy lovast: egyiküket Kairó utcáin, a másikat egy berlini pankrátorklubban, a harmadikat valahol Kelet-Európa mélyén találja meg. A negyedik lovas maga Magneto, aki Lengyelországban bujkálva, egy szeretett nő oldalán próbált normális életet élni.
  X professzor iskolája sok tehetséges fiatal mutánst képez ki. Ám az átmeneti nyugalom véget ér, és senki sem maradhat semleges: hatalmas háború várható.

  Bemutató dátuma: 2016. május 19. (Forgalmazó: InterCom)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Szereplők

  Erik Lensherr / Magneto
  Charles Xavier
  En Sabah Nur / Apokalipszis hangja
  Jean Grey
  Raven / Mystique
  Peter / Higanyszál
  Moira MacTaggert
  Betsy Braddock / Psylocke
  Hank McCoy / Beast
  Scott Summers / Küklopsz
  William Stryker
  Alex Summers / Plazma
  Kurt Wagner / Árnyék

  Vélemény:


  2017. június 4. 17:02
  oh jajj hallo police :DDDDDDDDd

  2017. június 4. 13:17
  Én megnéztem 2x is. Nekem tetszett. Nem unalmas, sok szereplő van benne, sok minden történik benne és sok helyszínen fordul meg. Két és fél óra gyorsan elpörgött vele és apszolút lekötött. Higany pedig lejátszotta a közepe táján a legviccesebb jelenetet, ami marha nagy volt. És még ha másért nem is, azért mindenképp megéri megnézni. Bár még nem nagyon láttam más X-men filmeket, na de hát mindegy. A lényeg, hogy bejött.

  2017. március 12. 14:59
  "Érdekes, hogy bár ő a filmekben megmaradt Farkasnak, azóta, mindenhol máshol Rozsomáknak lett fordítva"

  Nem mindenhol. A Távkapcsban Farkasnak van fordítva.

  Összes hozzászólás